Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από chemical mac
βάζεις ποσότητα αντίστοιχη για τα ψάρια σου. όλο το μίγμα τοποθετείται σε μια σακούλα τροφίμων, το στρώνεις για να είναι λεπτό, το βάζεις για λίγο στην κατάψυξη, μετά από λίγο το βγάζεις και χαράζεις τη σακούλα σε μερίδες (  ), ώστε να κόβεις και να αποψύχεις μόνο αυτό που θα ταϊσεις, και μετά ξανά κατάψυξη. εγώ κάνω μια μικρή ποσότητα και μου βγάζει ένα δίμηνο περίπου.
|
Λοιπόν, το δοκίμασα το μίγμα - έγινε ανάρπαστο, αλλά εχω το εξής πρόβλημα: δεν επιπλέει, οπότε παρ'όλο που το έκανα πολύ μικρά κομμάτια - το έτριψα σχεδόν, βουλιάζει γρήγορα, και αρκετή ποσότητα κατέληξε στον πάτο.
Δεν ξέρω αν μπορώ να κάνω κάτι για να επιπλέει... τέλος πάντων το thread έχει βγεί τελείως off topic - ζητώ συγνώμη απο τους mods...