Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 11-01-09, 02:10
Το avatar του χρήστη sifnos
sifnos Ο χρήστης sifnos δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Νεάπολη(Νίκαια)
Προεπιλογή

μου αρέσει πάρα πολύ η ώριμη προσέγγιση του Γιωργου επί του θεματος και δράττομε της ευκαιριας. Φυσικα κανενας δε γεννήθηκε και να ξερει. θα συμφωνήσω πως θα ηταν προτιμότερο να υπήρχε μια καλυτερη οργανωση της πολύ πλουσιας υλης του site. Φυσικα σε καμια περιπτωση δε θα ηθελα να ηταν και σαν το γνωστο παρεμφερες φορουμ που είναι τελειως ψυχρο λογο του υπερβολικου της οργανωσης του(Toli κανουμε σχεδια εμεις ελευθερα ε?)χωρις την παρειστικη διαθεση του GAB. Το προβλημα δεν είναι αυτό. Το φορουμ είναι εδώ για να λυνει αποριες αλλα όχι μασημενη τροφη. Ετσι δεν κερδιζει κανεις. Ουτε αυτος που ρωταει ουτε ο επομενος που θα θελει να μαθει. Δεν μπορεις να μαθεις προπαίδεια αν δεν ξερεις τους αριθμους. Ποσο μαλλον όταν σου εχουν πει τοσες φορες τι να κανεις και κανεις του κεφαλιου σου. Αυτό που πρεπει να απαντησει καποιος σε τετοιες ερωτησεις είναι «ΔΙΑΒΑΣΕ» με μεγαλα γραμματα. Το λεω γιατι κι εγω ετσι βγηκα οφελημενος. Διαβαζα παλια ποστ. Διαβαζοντες πρωτα πρωτα τους κανονες του φορουμ. Λεει μεσα για την αναζητηση. Δεν χρειαζεται να εισαι ενήλικας για να το καταλαβεις αυτό. Δεν είναι θεμα γνωσεων και δεν νομιζω πως πρεπει να εχεις ενυδρειο για να τα πεις αυτά σε καποιον. Εκτος και αν λεει καπου πως οποιος δεν εχει ακομα ενυδρειο δεν εκφερει γνωμη .Ειχα πει στο Xontro πως δεν θα ξανα ποσταρω επι του θεματος αλλα το κανω θελωντας να εξηγησω στο σκεπτικο μου στο στελλαρα και στον κάθε στελλαρα σε οποιον ειχε διαβασει το παλιοτερο μου ποστ και ενοχληθηκε.

υπαρχουν αρκετα ποστ επι του θεματος ενα ειναι παρακατω.
http://www.aquatek.gr/vb/showthread....F+%ED%E5%F1%EF

Ομορφιες απο τη Σιφνο
η συζήτηση συνεχίζεται και αφού κλείσει ο υπολογιστής, είμαστεεδώ
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01517 seconds with 10 queries