ΣΚΕΨΕΙΣ (Οταν διαβαζω τις αποριες του Στελλαρα):
Χα χα στελλαρα εχεις την αφελεια μικρου παιδιου!!!
Για καποιους ειναι εκνευριστικο!!Αλλα θα συμβουλεψω να μην ειμαστε σκληροι και θα ελεγα οι "αποριες" του στελλαρα θα πρεπει να γινουν υπομνημα στην ενοτητα των αρχαριων!!Γιατι ολοι καποτε ειχαμε τις ιδιες αποριες!!
Στελλαρα καταλαβαινω το μικρο της ηλικιας σου αλλα πριν ξεκινησεις να κανεις ερωτησεις θα πρεπει να ψαξεις να βρεις τις απαντησεις....Κυριως στην ενοτητα των αρχαριων θα βρεις τα παντα!!!Πραγματικα ελπιζω στο μελλον να δωσεις στα ψαρακια σου τις καταλληλες συνθηκες για να ζησουν ευτυχησμενα...Καταλαβαινω εισαι μικρος και ανυπομονος αλλα θα το δεις στη πορεια της ζωης σου οτι πολλες φορες η υπομονη ειναι η πιο μεγαλη αρετη!!Θεωρω οτι εκανες λαθος που τοποθετησες τα ψαρακια στο ενυδρειο τοσο νωρις....και η επιλογη των ψαριων ηταν λαθος αλλα ευχομαι οτι συντομα θα καταλαβεις τα λαθη σου και θα τα διορθωσεις (ευχομαι επισης να αντεξουν και τα ψαρακια σου)...Στη δικια μου περιπτωση αυτο εγινε οταν εχασα το αγαπημενο μου ψαρακι και απο τοτε πεισμωσα και ειπα οτι θα τα κανω ολα απο την αρχη σωστα αυτη τη φορα...Αδειασα το ενυδρειο πηρα τον καταλληλο εξοπλισμο δινοντας πιο πολυ βαρος στη ποιοτητα του νερου .... διαβασα σε αυτο και σε αλλα φορουμ οσο γινοταν περισσοτερο για το τι θελουν οι ψαρουκλες μου και μετα με αργα βηματακια εστησα το ενυδρειο μου παλι!!!Απο τοτε ουτε αρρωστιες ουτε προβληματα και ολα καλα!!!
Ευχομαι φιλαρακι να μην νοιωσεις αυτην την απωλεια που ενοιωσα εγω και να δωσεις στα ψαρακια αυτο που θελουν (αν θες να ασχοληθεις με ενυδρεια αλλιως ξεστησε το και δωστο η βαλε μεσα χαμστερακια)
ΑΠΑΝΤΗΣΗ: (Αχ Θεε μου οχι παλι) οχι Στελλαρα δεν χρειαζεται σκιμμερ για γλυκο νερο αλλα μονο για αλμυρο. Να ανυσηχησεις τι κανει αν ασχοληθεις στο μελλον με θαλασσινο ενυδρειο!!!!
|