Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από orck
Χοντρε τα ναυαγια που το βρισκεις δηλαδη; στον ουρανο;
και εμενα δεν μου αρεσουν αλλα αυτο ειναι στο πρωσοπικο γουστο του καθε ενος
θα σου φερω ενα παραδειγμα στα μετρα σου για να με καταλαβεις καλυτερα, δεν μου αρεσει η γουρουνοπουλα, αυτο ομως δεν σημαινει οτι ειναι ανοστη...
|
Η συζήτηση αυτή περί προσωπικού γούστου, περί ορέξεως κολοκυθόπιτα, κ.τ.λ. έχει επαναληφθεί πάμπολλες φορές στο φόρουμ.. Πάμπολλες φορές έχουν γίνει "επιθέσεις" σε περιπτώσεις ενυδρείων με δύτες, ναυάγια και πολύχρωμα χαλίκια, και επίσης πάμπολλες φορές έχουν γραφτεί post περί "φασισμού", ότι επιβάλλονται συγκεκριμένες απόψεις για το πώς πρέπει να στήνονται τα ενυδρεία κ.τ.λ... Και μια και αναφέρεις το ναυάγιο, πάμπολλες φορές έχουν ξεκινήσει αντιπαραθέσεις του τύπου "αφού έβαλες το ναυάγιο, βάλε και μία πετρελαιοκηλίδα, και ολοκλήρωσε τη διακόσμηση με σκουπίδια, παλιά παπούτσια, κ.τ.λ., αφού και αυτά πλέον έχουν γίνει αναπόσπαστο κομμάτι κάποιων πρώην βιοτόπων"..
Γνωρίζοντας, λοιπόν, το χιλιοπαιγμένο έργο, ήμουν πολύ προσεκτικός στη διατύπωση, δεν κατέκρινα κανέναν, την πρότασή μου έκανα, με την οποία νομίζω ότι συμφωνούμε οι περισσότεροι εδώ (εξ'αλλου συμφωνείς κι εσύ όπως λες), και μάλιστα την αιτιολόγησα, επικεντρώνοντας στις ανάγκες των ψαριών και όχι στην προσωπική αισθητική του καθενός.. Με σκοπό όχι μόνο να βοηθήσω το φίλο μας, αλλά και να προλάβω μια ενδεχομένως "κακή" εξέλιξη του thread..
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από orck
φιλε Στελαρα7 θα σου προτεινα να κανεις μια βολτα προς Κηφισια μερια, το ακατανομαστο καταστημα εχει προσφορα το 100% την αξια του ενυδρειου
ειχα παρει απο εκει ενα Rekord 600 το οποιο ειναι περιπου το ιδιο με αυτο που θες εσυ, κοστος εαν θυμαμαι καλα 94€ και αλλα 94€ για να παρεις οτι αλλο θες
|
Το ξέρεις ότι ψωνίζω πάρα πολύ συχνά από το Water Inn (δεν είναι ακατανόμαστο), και αφού διαβάζεις το φόρουμ, σίγουρα θα έχεις δει ότι έχω γράψει και θετικά (ακόμη και στο thread της υπογραφής μου), αλλά και αρνητικά σχόλια για το συγκεκριμένο μαγαζί.. Θα μπορούσαμε να κάνουμε μια ολόκληρη κουβέντα για το θέμα, αλλά το θεωρώ ανούσιο, γιατί αφού οι περισσότεροι έχουμε ψωνίσει από εκεί, μπορούμε να έχουμε ο καθένας τη δικιά του εμπεριστατωμένη προσωπική άποψη για το θέμα, και επιπλέον το θεωρώ και λάθος, καθώς δεν μπορεί να υπάρξει αντίλογος εκ μέρους του καταστήματος (αφού για λόγους με τους οποίους παρεπιπτόντως συμφωνώ, έχει γίνει banned από το GAB).. Κανένα θέμα βέβαια δε νομίζω ότι υπάρχει με το να αναφέρουμε ότι εδώ ή εκεί πωλείται το τάδε, στην τάδε τιμή, από τη στιγμή που γράφεται με σκοπό να βοηθηθεί κάποιος..