Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 15-12-08, 07:40
Το avatar του χρήστη aquaman
aquaman Ο χρήστης aquaman δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από steady Εμφάνιση μηνυμάτων
εγω παντως το εσωτερικου σε ριο 180 το βγαλα σε 15 λεπτα με γεματο ενυδρειο το μονο κακο ειναι οτι ξεφυτευτηκαν μερικα φυτα τιποτα παραπανω
δεν θεωρω δυσκολο να το βγαλεις αν πιανουν και λιγο τα χερια σου καντο με ενα μαχαιρακι απο αυτα με τις ελαστικες λαμες , εγω εσπασα 2-3 κοπιδια και ακρη δεν εβγαλα
...
το εσωτερικο γενικα της juwel δουλευει πολυ καλα αν εξαιρεσεις τον κυκλοφοριτη που εχω ακουσει σε πολλους να σταματαει ετσι ξαφνικα ειδικα μετα κανα χρονο και ειναι ακριβος ο ατιμος και περνει μονο juwel μεσα

τωρα για τα ψαρια αυτο με τα cm απλα ξεχασε το κοιταξε πρωτα τις συμβατοτητες σε θεμα νερου αλλα και συμπεριφορας την αναγκη για κοπαδι η οχι κτλ και αφου εισαι αρχαριος καλυτερα πριν πας να τα αγορασεις κανε μας ενα ποστ και ζητα μια γνωμη
Σωστός. Αυτά τα μαχαιράκια με τις ελαστικές λάμες τι είναι ακριβώς και που τα πουλάνε; Ήδη έλεγξα, και το κουτί του φίλτρου φαίνεται να είναι κολημένο ακριβώς πάνω στο τζάμι, δεν έχει κενό ανάμεσα, οπότε πρεπει να χρησιμοποιήσω κάτι πολύ λεπτό.

Για τον κυκλοφορητή, ήδη μου σταμάτησε μια φορά... Τον άνοιξα, είχε λίγο "μούργα" σαν αυτή που πιάνουν τα σφουγγάρια, αλλά πολύ λίγη. Παρ'όλ'αυτά ξαναξεκίνησε όταν καθάρισα τη φτερωτή.

Τώρα για τα ψάρια, πάντα ρωτάω τι και πως, απλά νόμιζα ότι εκτός από συμβατότητες, κοπάδια, νερά κλπ, ίσχυε και το cm/λίτρο. Το σβύνο το τελευταίο, λοιπόν
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01406 seconds with 10 queries