Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 14-12-08, 13:09
Το avatar του χρήστη sifnos
sifnos Ο χρήστης sifnos δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Νεάπολη(Νίκαια)
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από orck Εμφάνιση μηνυμάτων
σεβομαι την προσπαθεια που κανει ο συλλογος και ολα τα μελη του
σεβομαι και τις αποψεις σου (θα ηθελα να σεβαστεις και τις δικες μου ομως)
αυτη η απαντηση σου δεν προαγει το χομπυ μας, δημιουργει κλειστες κοινοτητες "ελα απο τα γραφεια να μαθεις"
δεν θα πρεπει ο συλλογος να καταληξει τροχοπεδη για το χομπυ
οι πληροφοριες ειναι ελευθερες

δεν εχω σκοπο να αντιπαρατεθω με κανεναν για το χιλιοειπωμενο θεμα συλλογος, απλα εχω παρατηρησει στο gab ξανα τετοια απαντηση και την θεωρω εντελως λαθος
Καλημέρα. Συγνώμη αν το ποστ μου σε προσέβαλε σαν χομπίστα. Θα το διαγράψω. Πολύ λυπάμαι που αντιμετωπίστηκα με τέτοια καχυποψία! Μου έκανε μεγάλη εντύπωση η αντιμετώπισή σου αλλά τη δέχομαι. Δεν προσηλυτίζω κανέναν. Αφενός δεν είπα σε κανέναν να περάσει από κάπου να ενημερωθεί για κάτι προκειμένου να κερδίσω κάτι( ή ο σύλλογος όπως υποστήριξες) αφετέρου δεν είμαι μέλος του συλλόγου(αν και σκοπεύω να γίνω) μόλις χθες πέρασα από τα γραφεία και προμηθεύτηκα τα παλιά τεύχη του περιοδικού. Όπως το διάβαζα βλέπω το άρθρο και στη συνέχεια το ποστ του φίλου. Καθ ότι αρχάριος δεν έχω την εμπειρία να του απαντήσω. Το άρθρο όμως είναι πολύ πολύ καλύτερο απ΄οσα βρήκα με ένα search στο ιντερνετ. Απάντησα στο φίλο στην ερώτησή του( η απάντησή μου δεν ήταν σωστή τη διόρθωσε ο Tolis) και επιπλέον του ανέφερα την πηγή την οποία μπορούσε να ερευνήσει δωρεάν... να του έγραφα ολόκληρο το άρθρο 3 σελίδες? Η γνώμη σου με προσβάλει. Νομίζω πως το ήθος μου σε όσα ποστ έχω κάνει εδώ (αν θέλεις κάνε ένα search) δεν είναι τέτοιο ώστε να συμβάλω στη δημιουργία κλειστών λόμπι. Δεν γνωρίζω αν υπάρχει κάποια έριδα ή κάποιο προηγούμενο συμβάν και δίνει αφορμή προκειμένου να έχεις την άποψη αυτή. Δεν με νοιάζει όμως κιόλας. Είμαι αρχάριος και ήθελα να βοηθήσω έναν άλλον. Και κάποιο άλο άρθρο να βρω στο ίδιο ή κάποιο άλλο περιοδικο πάλι θα το προτείνω. Θεωρώ γελοίο να ενοχοποιούμε της πηγές ενημέρωσης. Αν ζητουσε ενημέρωση για το ψάρι «κλόουν» και του έλεγα να κοιτάξει το βιβλίο του ΣΚΑΙ θα έκανα αβάντα στα περίπτερα??. Παρακαλώ να μείνω έξω από πιθανές παλιές η παρούσες έριδες ή διαφωνίες μεταξύ οποιουδήποτε. Ζητώ συγνώμη αν ενόχλησα κάποιον ή δημιούργησα κάποιο πρόβλημα εν αγνοία μου. Το περιοδικό το έχω το άρθρο είναι πολύ κάλο. Μπορεί κάποιος να το δανειστεί από το σπίτι μου.
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01548 seconds with 10 queries