Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #6  
Παλιά 12-12-08, 15:22
Το avatar του χρήστη sifnos
sifnos Ο χρήστης sifnos δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member
 
Εγγραφή: 18-11-2008
Περιοχή: Νεάπολη(Νίκαια)
Μηνύματα: 1.223
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Hary Εμφάνιση μηνυμάτων
(σε μικρόβιο που είχα σε πυργο ψήξης στη δουλεία μου χρείαστηκε ένας σηνδιασμός πηκτού νιτρικού οξεός, υποχλωριόδες νατρίου και οξικού οξέος για να καταπολεμηθεί). Τωρα μην με ρωτάτε το είδος των βακτηριδίων φαντάζομαι και χημικός νερού να ήμουν δεν θα τα γνώριζα όλα.
.


Δεν ξέρω σε τι χώρο εργασίας δραστηριοποιείσαι άλλα…. η χρήση ψυκτικού κύκλου με τα μέθοδο του πυργο ψήξης προϋποθέτει καθαρισμό της δεξαμενής νερού σε προκαθορισμένα (τακτά) χρονικά διαστήματα λόγο τις ανάπτυξης βακτηριδίων- μικροβίων τα οποία μεταφέρονται μέσο του αέρα και προσβάλουν τον ανθρώπινο οργανισμό (βλέπε νόσο του λεγεωνάριου)!!!!!!!

Πολύ καλό το πείραμά σου. Ενημερωτικά να σου πω πως το συνηθισμένο νερό βρυσης μπορεί συχνά να περιέχει υπερβολικό χλώριο, χλωραμίνες, χαλκό, άζωτο, φωσφορικά άλατα, πυριτικά άλατα, ή πολλές άλλες χημικές ουσίες σε συγκεντρώσεις μεγαλύτερες του επιτρεπτού (αν και δε θα έπρεπε). Ακόμα όμως και στα όρια του επιτρεπτού βαρέα μέταλλα που δεν επηρεάζουν τον ανθρώπινο οργανισμό είναι καταστρεπτικές στους ευαίσθητους οργανισμούς π.χ ενός ενυδρείου υφάλου(reef). Οι μολυσματικοί παράγοντες όπως οι ενώσεις και τα φωσφορικά άλατα αζώτου μπορούν να οδηγήσουν στην υπερβολική, και ανεπιθύμητη, αύξηση αλγών. Έτσι φιλτράρουμε το νερό με τη χρήση α/ο( αντίστροφης όσμωσης). Έτσι έχουμε καθαρό νερό απαλλαγμένο απ το διάφορα βλαβερά. Πολύ μάλιστα τοποθετούν μετά την έξοδο της όσμωσης και κάποιο φίλτρο ρητίνης για το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα. Τα αποτελέσματα πριν και μετά είναι απίστευτα. Θα βρεις αρκετά ποστ εδώ μέσα. Περιμένω να δω τα αποτελέσματά σου. Με ενδιαφέρουν πολύ.
ΥΓ. για την ιστορία να ξέρετε πως είμαστε μέσα στην τριάδα των χωρών με την καλύτερη ποιότητα νερού το οποίο παρέχετε από ΔΕΚΟ
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01523 seconds with 10 queries