Απλα λίγο ... ας το πω άγευστο αλλα βαρέθηκα να αγοράζω νερο και τωρα ποια το εχουμε συνηθίσει μαγειρεύουμε και οι κατσαρόλες δεν πιάνουν ασπρίλα (αλατα) και φτιάχνει τσαι και καφε αλλο πράγμα δοκίμασε το.
Το νερο βρύσης εδω εχει Gh 21+ TDS 350 +++ σκουργια απο σωλήνες (τα φιλτρα τα αλλαζω καθε μηνα γίνονται κόκκινα)
Αγοράζαμε νερο για να πιουμε αλλα μαγειρεύαμε με νερο βρυσης ποιο το όφελος ;;;
Σώθηκα με το εργαλείο
__________________
Δισκοπάθεια 
Και άσχετος από λίμνες
|