Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 20-11-08, 11:32
Το avatar του χρήστη sifnos
sifnos Ο χρήστης sifnos δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Νεάπολη(Νίκαια)
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από xontros Εμφάνιση μηνυμάτων
Στην επιλογή μεγέθους ενυδρείου, είναι σημαντική παράμετρος το τι θέλεις να κάνεις.. ...Αν πάλι δε σε ενθουσιάζουνε τα φυτεμένα και προτιμάς βραχώδη τοπία, τότε ναι, συμφωνώ πως είναι καλύτερα να επιλέξεις ακόμη μεγαλύτερο ενυδρείο..
Όπως είπα και πριν μου αρέσει ο συνδυασμός δε θέλω πολλά φυτά ούτε πολλές πέτρες . θέλω μια ισορροπημένη κατάσταση και δραστηριότητα από τα ψάρια. Δεν έχω και τρελό μπατζετ να διαθέσω. για τα δεδομένα αυτά φτάνει ένα 200??(όταν λέμε 200 λίτρα είναι μεικτά ε? όχι μόνο νερό?)..μένω στη Νίκαια το μόνο μαγαζί που μου γεμίζει το μάτι είναι ένα στον Πειραιά εδώ γύρο δεν έχει κάτι ώστε να ρωτήσω. Έχετε τίποτα υπόψη?
-------------------------
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από cutter Εμφάνιση μηνυμάτων
Το juwel rio 180 έχω κι εγώ και μπορώ να σε διαβεβαιώσω πως είναι εξαιρετικό. Θα σου πρότεινα το rio 240 ή ακόμα μεγαλύτερο αν μπορείς.
Μιλάμε για ακριβό σπορ. Εντάξει το ήξερα άλλα σε ορισμένες περιπτώσεις το πράγμα ξεφεύγει! Θέλει προσοχή και πολύ ψάξιμο. Το 240 έχει περίπου 100 ευρώ παραπάνω από το 180. Είναι συζητήσιμο ποσό. έτσι κι αλλιώς το θέλω χωρίς έπιπλο οπότε η τιμή μένει σε λογικά επίπεδα.
-------------------------
καλημέρα. έχω μια ερώτηση. ένα ενυδρείο 200+ λίτρα μπορεί να τοποθετηθεί σε υπνοδωμάτιο ή θα υπάρχει θέμα οσμών και θορύβου?

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη sifnos : 20-11-08 στις 11:32 Αιτία: Automerged Doublepost
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01312 seconds with 10 queries