Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 15-11-08, 07:25
orck Ο χρήστης orck δεν είναι συνδεδεμένος
Banned

Περιοχή: Π.Φαληρο
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην orck Send a message via Skype™ to orck
Προεπιλογή

για να δωσω στον αδυνατουλη φιλο απο πανω την δυνατοτητα να θαυμασει λιγο ακομη τον τροπο σκεψης μου, θα πω τα παρακατω

φιλε fishme1 (δεν ξερω ουτε το ονομα σου) δεν διαφωνω με αυτα που μου λες, δεν διαφωνω με τους χομπυστες που εχουν αποκομισει αυτην την εμπειρια που αναφερεις
αυτο που λεω ειναι οτι και αυτοι οι χομπυστες που καναν αυτες τις παρατηρησεις δεν ειχαν καμια απολυτος γνωση του θεματος, ολοι λειτουργουμε με την λογικη του trial and error (η τουλαχιστον ετσι εκαναν αυτοι που ηταν ας πουμε πρωτοποροι), δηλαδη και εγω μπορει στο 60λιτρο που εχω να βαλω 20 νεον μεσα χωρις να κανω ποτε μου καμια αλλαγη και να ζησουν και τα 20, θα βγω και θα πω οτι τα νεον ειναι μια χαρα σε μικρα ενυδρεια και δεν εχουν αναγκες για αλλαγες νερου, αυτο καποια στιγμη θα εχει αναπαραχθει τοσες πολες φορες που στο τελος θα θεωρηθει "κοινη γνωση", θα ειναι ομως ετσι;
πχ στο θεμα εδω (κλικ) οταν ειχα ξανακανει την ερωτηση μου ειχε απαντηθει οτι θα λειψουν ιχνοστοιχεια, ενα χρονο μετα εμαθα οτι υπαρχουν πληρης ιχνοστοιχεια συσκευασμενο σε μπουκαλια, οτι θα υπαρξουν αλλες βλαβερες ουσιες που δεν τις ξερουμε, ναι οκ μπορει να ειναι και ετσι, αλλα ολα αυτα ειναι απλα υποθεσεις, πως μπορουμε να ξερουμε οτι θα υπαρξουν βλαβερα στοιχεια εαν δεν ξερουμε καν ποια ειναι αυτα; δηλαδη στην ουσια τι ξερουμε; τιποτε, απλα εικαζουμε οτι ετσι πρεπει να ειναι

εαν αδυνατε φιλε δεν βγαζω κανενα νοημα θα φταιει ο πυρετος, δειξε κατανοηση, ΚΑΙ ΕΛΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΦΕ, ΔΕΝ ΔΑΓΚΩΝΟΥΜΕ
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01376 seconds with 10 queries