Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 11-11-08, 19:15
Το avatar του χρήστη makis206
makis206 Ο χρήστης makis206 δεν είναι συνδεδεμένος
Support Team

Περιοχή: Χανιά Κρήτης
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Raven Εμφάνιση μηνυμάτων
Εμενα οταν ειχε πρωτοεμφανιστει το σημαδι στην ουρα τους θυμαμαι οτι εβαλα Melafix για 5 μερες και σε λιγο καιρο υποχωρησε πολυ το συμπτωμα.
Ομολογώ ότι στην αρχή άρχισα να καθησυχάζω όμως διαβάζοντας αγχώθηκα περισσότερο, εννοείται πως δεν φταις εσύ γι'αυτό φίλε μου

Σε λίγο θα περάσω απ'το πετ-σοπ και θα του αναφέρω το πρόβλημα μήπως μπορέσει και βοηθήσει κι αυτός, θα πάρω και melafix καλού καλού κι αν δω ότι χειροτερεύει θα το βάλω σε καραντίνα για να μην επιβαρύνω το ενυδρείο με φάρμακα.

Το δικό σου δείχνει πιο καθαρό στις φωτό, το δικό μου έχει "θαμπώσει", έχει πάρει ένα ελαφρώς καφετί ματ χρώμα και στην αρχή υπέθεσα ότι ευθύνεται το σκούρο χρώμα που έχει πάρει το νερό απ'την τύρφη όμως τα υπόλοιπα δείχνουν πολύ πιο λαμπερά.. υπάρχουν κι εκείνα τα "φαγώματα" στα πτερύγια και στην ουρά του που με ανησυχούν περισσότερο.. έλεγα μήπως επρόκειτο για μάχη με κάποια θηλυκιά αλλά κι αυτό μου φαίνεται απλώς σαν μια απάντηση για να αισθανθώ καλύτερα.

Μόλις τράβηξα μερικές ακόμα με το κινητό αλλά πάλι μόνο τρεις απ'αυτές μπορούν να δείξουν κατιτίς..

Σ'ευχαριστώ !
Συνημμένα Thumbnails
Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγένθυνση

Όνομα:  DSC00239.JPG
Εμφανίσεις:  225
Μέγεθος:  31,1 KB   Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγένθυνση

Όνομα:  DSC00236.JPG
Εμφανίσεις:  213
Μέγεθος:  16,9 KB   Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγένθυνση

Όνομα:  DSC00246.JPG
Εμφανίσεις:  237
Μέγεθος:  53,0 KB