Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 27-10-08, 15:46
orck Ο χρήστης orck δεν είναι συνδεδεμένος
Banned

Περιοχή: Π.Φαληρο
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην orck Send a message via Skype™ to orck
Προεπιλογή

μην τα λες αυτα για τα classic, ξερεις ποσο κοσμο στεναχωρεις τωρα; υπαρχει λαος ταγμενος στα classic

δεν μου φαινεται μεγαλο ποσο να πληρωσεις τα 4 λιτρα substrat pro για 57€, ειναι ακριβο υλικο και ισχυριζεται οτι ειναι το καλυτερο, να εχεις υποψην σου οτι και στην Γερμανια 16€ το λιτρο εχει (βεβαια εκει εχουν και το siporax με 5€ το λιτρο)

εαν παρεις το mediaset και εχεις η θα παρεις και αλλο ενυδρειο η μπορεις να το μοιραστεις με εναν φιλο σου, τοτε θα προτεινα τα υλικα του 2080, εχει μεσα 4 λιτρα mech και 8 λιτρα substrat pro με 80€
αλλιως τα υλικα απο το 2028 2 λιτρα mech και 4 λιτρα substrat pro με 50€ θα σε καλυψει
τα σφουγγαρια μην σε απασχολουν πολυ, το μπλε δεν υπαρχει λογος να το πεταξεις ποτε και οσον αφορα το συνθετικο βαμβακι (υαλοβαμβακα) θα αγορασεις μια μεγαλη συσκευασια και θα κοβεις οσο θες καθε φορα που κανεις καθαρισμο, σπανια δηλαδη

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από cutter Εμφάνιση μηνυμάτων
Ναι φίλε Τόλη, αλλά το classic που είχα μου είχε έρθει χωρίς βάνες και η κάθε απόπειρα καθαρισμού ήταν τραγική (βλέπε ρούφα τον βρώμικο σωλήνα για να τρέξει το νερό). Αυτό που κυρίως με τραβάει στο 2076 είναι το ότι γλυτώνεις οριστικά από αυτές τις μ@@@@ίες!!! Δεν το θέλω για τα φωτάκια του!
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01517 seconds with 10 queries