Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 15-10-08, 02:38
Ifestion Ο χρήστης Ifestion δεν είναι συνδεδεμένος
Junior Member

Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Προεπιλογή

Το ξέρω είναι σχήμα οξύμωρο σε διάκοσμο για reef να βάζεις ψάρια γλυκού νερού αλλά αν πρόσεξες στο κείμενο μου, το ξεκαθαρίζω ότι είμαι προσωρινά στο γλυκό, μόνο και μόνο για σχετική εξοικείωση.
Μην πυροβολείτε.!!
Επιθυμία μου είναι το θαλασσινό fish only.
Με την προσθήκη skimmer και ενός δευτέρου φίλτρου για χημικό καθαρισμό ξεκινούσα θαλασσινό αμέσως αλλά δεν το έκρινα λογικό όσο και αν έχεις διαβάσει βιβλία ή λαμβάνεις καλές συμβουλές από έμπειρους του αλατιού.
Πρέπει να φας μερικές αποτυχίες και συνάμα απώλειες στο γλυκό που είναι και πιο ανώδυνες οικονομικά, για να νιώσεις έτοιμος κάποια στιγμη να μεταβείς στο θαλασσινό.
Καμμία γνώμη για τις απορίες μου.??
Aπό το 1975 με τον πατέρα μου φτιάξαμε από τα πρώτα τότε στην Ελλάδα ενυδρεία με κόλλα εποξική Araldit δυο σωληναρίων και μεταλικό σκελετό (δεν υπήρχαν τότε σιλικόνες στην χώρα μας, σημειωτέον ζουν και βασιλεύουν μέχρι σήμερα) και φυσικά γλυκού νερού (με φυτά, φιλτράκια αέρος με καρβουνάκι, και τα σχετικά..) και ομολογώ ότι έχω βαρεθεί τόσα χρόνια την σωστή εικόνα του γλυκού.
Δυστυχώς για μένα έχει 15 χρόνια που αποσύρθηκα από την φροντίδα των ενυδρείων του πατέρα μου και πρέπει τώρα να ξεσκουριάσω και να θυμηθώ πάλι τα παλιά.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Ifestion : 15-10-08 στις 02:38 Αιτία: Automerged Doublepost
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01315 seconds with 10 queries