Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #313  
Παλιά 02-10-08, 11:29
szcs Ο χρήστης szcs δεν είναι συνδεδεμένος
Member
 
Εγγραφή: 28-09-2008
Περιοχή: Γαλάτσι - Αθήνα
Μηνύματα: 58
Προεπιλογή

Αγαπητέ Kostas G.

άκου αν μας άρεσε, ξέρεις κανένα τυφλό που δεν θέλει το φώς του?

κατ' αρχάς ευχαριστώ για τις ιδέες σου. Σε ότι αφορά το ενυδρείο σου απ' ότι βλέπω πάει από το όμορφο στο ομορφότερο !!! άντε σου εύχομαι και το κάλλιστο αν και απ' τις φωτο που έχεις ανεβάσει μέχρι τώρα φαίνεται το μεράκι που έχεις οπότε μάλλον είναι θέμα λίγου χρόνου.

Επίσης για τις προτάσεις σου για το ενυδρείο που θέλω να φτιάξω στο μέλλον θα ήθελα σε παρακαλώ όποτε βρείς χρόνο να μου πείς τι εννοείς για χτιστό ενυδρείο, ίσως ακόμη και τώρα θα μπορούσα να τροποποιήσω τον χώρο που έχω ήδη ετοιμάσει προσθέτοντας ή αφαιρώντας κάτι. Εννοείται ότι αν είναι να μου έρθει φθηνότερα φυσικά και είναι επιθυμητό, άσε που ίσως με την εφαρμογή μιας τέτοιας λύσης θα μπορούσα να ξεκινήσω (ανάλογα με το κόστος πάντα) πολύ συντομότερα τις εργασίες. Η αλήθεια είναι ότι για χτιστό δεν μου είχε καν περάσει από το μυαλό.Απλά με το που έριξες την ιδέα σκέφτομαι τι γίνεται με την μόνωση, από που θα περνάνε οι σωληνώσεις πως τι και γιατί, λές να μπορέσω να αρχίσω ? κλπ κλπ. Οπότε κάθε ιδέα - πρόταση και οτιδήποτε άλλο, από οποιονδήποτε φίλο, είναι παραπάνω από ευπρόσδεκτη. Και μην ξεχνάτε ότι έχω υποσχεθεί φωτό απο κάθε στάδιο (αυτό ως κίνητρο).

Επίσης προκειμένου να διευκολύνω όποιον θέλει να δώσει ιδέες θα ήθελα, (μιάς και δεν είμαι και expert των HY), οδηγίες πως μπορώ να επισυνάψω φωτο. Το σκεπτικό είναι αρχικά να ανεβάσω φωτό τού χώρου και τωνυποδομών που έχω ετοιμάσει πρός δευκόλυνση όποιου θέλει να δώσει ιδέες. Προσπάθησα χθές το βράδυ αλλά τζίφος !!!

Σε ότι αφορά Kostas G. για την χρήση ξύλου στην κατασκευή προφανώς αναφέρεσαι σε κόντρα πλακέ θαλάσσης για την πλάτη, τα δύο πλαινά και τον πάτο της δεξαμενής. Είχα διαβάσει στο παρελθόν διάφορα για κατασκευή τέτοιου είδους ενυδρείων σε κάτι sites του εξωτερικού αλλά να πώ την αλήθεια περισσότερες απορίες μου δημιούργησαν. Εκτός αυτού τι γίνεται με θέματα στεγανότητας και αντοχής στο χρόνο κλπ Μην ξεχνάμε ότι θα έχω 2,3 κυβικά νερό οπότε κάθε προφύλαξη που μπορεί να παρθεί είναι απαραίτητη. Άσε που σαν ποιότητα κατασκευής και ομορφιάς - κομψότητας ότι είχα δει δεν μπορώ να πω ότι μου γέμισε το μάτι. Αντίθετα αν απο τη συζήτηση προκύψει ότι αξίζει ένα χτιστό σκέφτομαι ότι τυχόν κατασκευή με πέτρα (τι είδους κλπ κλπ) θα μπορούσε να δώσει ένα τελείως διαφορετικό αισθητικό αποτέλεσμα και να προσομοιάσει καλύτερα το φυσικό περιβάλλον.

Επίσης Kostas G. θα ήθελα την γνώμη σου σχετικά με το κόστος για το δικό μου. Εγώ εκτιμώ μια τάξη μεγέθους γύρω στα 15.000 κομπλέ για γλυκού νερού (8.000 δεξαμενή και 7.000 υλικά - φίλτρα κλπ) Από την πείρα που έχεις αποκτήσει μέχρι τώρα από το δικό σου τι λές εσύ ?

Αυτά τα ολίγα ....... εεε πολά δηλαδή.
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01639 seconds with 10 queries