Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από PascM
...μπορείς πάντα να επισκεφτείς τον ΠΣΦΕ και ...να βρούμε την λύση!!!
|
Ευχαριστώ πολύ για τη πρόσκληση! Πάντα ήθελα να σας επισκεφθώ, από την αρχή της ενασχόλησης μου με το χόμπι. Μόλις βρω χρόνο, σίγουρα θα το κάνω.
Στο θέμα του ενυδρείου, ο μόνος λόγος που ακόμα δεν έχω προμηθευτεί υγρά test για να μπορέσουμε να έχουμε μια καλύτερη εικόνα αλλά και να προχωρήσει το στρώσιμο, είναι μονάχα οικονομικός. Τίποτα περισσότερο. Αυτό επειδή μου έτυχα πολλά το τελευταίο μήνα. Βέβαια, αυτό δεν είναι κάτι μόνιμο. Πολύ σύντομα θα έχω αγοράσει τα test.
Ελπίζω μονάχα με τη τωρινή κατάσταση να μη δημιουργώ στο ενυδρείο κάποιο πρόβλημα και, ειδικότερα στα φυτά που έχω μέσα. Με ανησυχεί αυτό αρκετά καθώς θέλω στο μέλλον να δω ένα όμορφο ενυδρείο με υγιή φυτά και ακόμα υγιέστερα και όμορφα ψάρια.
Μέχρι τότε, θα σας ''ενοχλώ'' με τις αναξιόπιστες μετρήσεις και τις ανησυχίες μου γενικότερα!