Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #90  
Παλιά 19-08-08, 10:11
Το avatar του χρήστη Πάνος
Πάνος Ο χρήστης Πάνος δεν είναι συνδεδεμένος
Μοδ
 
Εγγραφή: 13-01-2006
Περιοχή: Αλεξανδρούπολη
Μηνύματα: 11.341
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από theodor72 Εμφάνιση μηνυμάτων
Φίλε Πάνο το ενυδρείο σου, μου άρεσε πόλυ, οπότε έκανα λίγο ψάξιμο παραπάνω...
i Βρήκες τι είναι το φυτό επιφανείας; Ψάχνοντας βλέπω ότι μοιάζει πολυ με Limnobium Leavigatum. Λες;τελικα ειναι pistia stratiotes..σαν μικρο φυτο εχει λιγο διαφορετικη μορφη...σε λιμνουλα ενος φιλου "μπαλκονατη" εχει μεγαλωσει και εχει κανει τα χαρακτηριστικα φυλα με ραβδωσεις προς τα πανω....οποτε αναγνωριστικε..
ii Έχεις κάποιο βιβλίο για φυτά;οχι..να ειναι καλα το ιντερνετ..
iii Σε τί ποσότητα χρησιμοποιείς excel. Ρωτώ γιατί βλέπω την Alternanthera reineckii roseafolia να μην είναι πολύ καλά (εκτός αν είναι πρόσφατο κλάδεμα). Είχα και εγώ στο ενυδρείο μου, αλλά μετά από μερικές αυξημένες δόσεις excel άρχισε να λιώνει και δεν επανήλθε. Ισως να φταίει το excel.στη δοσολογια που λεει το μπουκαλι..ποτε δεν ειχα προβλημα..η roseafolia ειναι ενα κλαδεματακι που πηρα τωρα απο ενα μαγαζι σε κακο χαλι αλλα αρχισε να στρωνει...
iv Τα δισκάκια που είχες είναι σε άλλο ενυδρείο;
χτυπησες φλεβα..που πονα....
τα δισκακια ενω ειχαν αυξηθει πολυ σε μεγεθος και πεταξαν χρωματα...την βδομαδα που ελειπα σκοπελο με ενημερωνε ενας φιλος που μου φροντιζε τα ζωντανα οτι καθε μερα πεθαινε κι απο ενα...οταν επεστρεψα εβγαλα το τελευταιο πτωμα...οι μετρησεις ηταν καλες σε καθε παραμετρο...η σιτηση γινοταν με μεριδες που ειχα χωρισει εγω και δεν ειχα απωλεια σε τιποτε αλλο...εκτος απο ενα σαλιγκαρι apple..δεν μπορεσα ποτε να βρω τι πηγε στραβα και η μονη υποψια ειναι η αμμωνια που μπορει να σηκωσε ενα νεκρο σαλιγκαρι.....η αν εγινε κατι αλλο που το φιλαρακι μου δεν μπορεσε να αντιληφθει..
Και πάλι μπράβο !
ευχαριστω για τα καλα σου λογια
__________________
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01534 seconds with 10 queries