Τα άλατα που μένουν από μια όσμωση 2-3 σταδίων χωρίς DI είναι πολύ λίγα!
Στο γλυκό είναι μικρότερης σημασίας η ύπαρξη απιονισμένου νερού, μεγαλύτερη σημασία έχει να μην προσθέτουμε και άλλα άλατα μια και με την εξάτμιση αυτό που φεύγει είναι το καθαρό νερό ενώ αυτό που μένει είναι τα άλατα, έτσι προσθέτοντας νερό βρύσης (αποχλωριομένο) προσθέτουμε και άλατα αυξάνοντας αυτά που ήδη υπάρχουν, άρα και την σκληρότητα.
__________________
Μην αδικείς την ζωή είναι από μόνη της άδικη!
Όλα για το χόμπι!
...τώρα το έχω ρίξει στην κατασκευή site και την φιλοξενία Go ZEN Host
|