Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 28-07-08, 16:35
Το avatar του χρήστη jimmy19111977
jimmy19111977 Ο χρήστης jimmy19111977 δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: ΑΘΗΝΑ (ΙΛΙΟΝ)
Send a message via Skype™ to jimmy19111977
Προεπιλογή .

Λοιπον.....
Το φιλτρο της juwel δεν το εχω βγαλει απλα αφησα την αντλια μεσα να δουλευει (μου κανει και μια ελαφρια αναταραξη στο νερο), αφησα μεσα τους 2 θερμοστατες που ειχα και ολο το υπολοιπο ειναι κενο μεσα. Το εξωτερικο φιλτρο περα απο τον ανθρακα και το αντιφοσφωρο ειναι γεματο με μπλε σφουγγαρι. Εκει δεν μπορει να αναπτυχθει βιολογια?
Το εξωτερικο φιλτρο το εχω βαλει απο την αρχη να δουλευει.
Οπως αναφερα και παραπανω οντως ο βραχος ειναι σε μικρα ποσοστα ζωντανος οσο αναφορα τον αραγωνιτη ομως λιγο μπολι που μου εδωσε ενας φιλος πρεπει να επιασε τοπο γιατι σημερα παρατηρησα απο τα πλαγια του ενυδρειου (που βλεπουμε την αμμο απο εξω) τρυπες σκαμμενες μαλλον απο σκουληκακια.Το παλικαρι απο την ζωοφιλια (δεν θυμαμαι το ονομα του) στο περιστερι απο οπου παω και ψωνιζω μου εδωσε 2 σκευασματα για να βοηθησω στην βιολογια του ενυδρειου. 1) STABILITY for new tank stabilization system και 2)REEF BUILDER raises carbonate alkalinity. Πολλοι μου εχουνε προτεινει να ζητησω μια γνωμη απο αυτον γιατι ειναι πραγματικα γνωστης του αντικειμενου.
Τωρα βρε φιλε accnt οσον αφορα το τι ειδους ενυδρειο θελω να κανω δεν σε καταλαβαινω....μπορεις να μου το κανεις πιο λιανο?

Page generated in 0,01337 seconds with 10 queries