Παράθεση:
Μετρήσεις έχεις κάνει στο νερό του ενυδρείου σου? Τι τιμές έχεις? Από θερμοκρασία, τώρα το καλοκαίρι? (συγνώμη που κάνω άσχετες ερωτήσεις με το θέμα μας, αλλά βλέπω πως γενικά υπάρχουν πράγματα που θα πρέπει να διορθώσεις..)
Τέλος, αφού αρχίσεις και ξεδιαλύνεις κάποια πράγματα, καλό θα ήταν να κάνεις και μια πλήρη παρουσίαση του ενυδρείου σου, κάτι που θα μπορούσε να βοηθήσει όλους εδώ να κάνουν παρατηρήσεις για να μπορέσεις να βελτιωθείς!
Καλό διάβασμα και καλή συνέχεια!
|
Παράθεση:
Τώρα το ενυδρείο το έχω χαλάσει και εχω αφήσει τα φυτά μπας και την παλέψουν με co2 και 8ωρο φωτισμό μέχρι που θα επιστρέψω για να το ξαναστήσω το Σεπτέβρη(τι να κάνω είμαι φοιτητής άνθρωπος
|
Εγω καταλαβα οτι το ενυδρειο σου τωρα ειναι πλεον χωρις ψαρια μεσα.Επισης οτι θα αφησεις τα φυτα μεσα ως το Σεπτεμβριο που θα ξαναεπιστρεψεις.Και ποιος θα το φροντιζει;Το Φιλτρο θα δουλευει; Και τα φυτα θελουν την περιποιηση τους. Επισης λογω εξατμισης δεν θα βρεις νερο μεσα οταν γυρισεις.Αν δεν εχεις ανθρωπο να το φροντιζει ειναι και επικινδυνο αυτο που πας να κανεις.Καλυτερα να το καταργησεις εντελως και το σεπτεμβρη με το καλο το ξαναστηνεις και κανεις και μια πιο προσεκτικη επιλογη σε ψαρια. Οσο για τα φυτα χαρισε τα και οταν χρειαστεις θα σου δωσουμε εμεις κλαδεματα να ξαναφτιαξεις το ενυδρειο σου