Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #7  
Παλιά 12-07-08, 00:10
Το avatar του χρήστη makis206
makis206 Ο χρήστης makis206 δεν είναι συνδεδεμένος
Support Team
 
Εγγραφή: 15-06-2008
Περιοχή: Χανιά Κρήτης
Μηνύματα: 312
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από crazyio Εμφάνιση μηνυμάτων
Άν έχω καταλάβει καλά , το πρόβλημά σου είναι οτι όταν αποσυνδέεις τις βάνες από τον κάδο τρέχει λίγο νερό και σου τα κάνει χάλια ...
Πολύ σωστά κατάλαβες, μου συνέβει χτες λίγο μετά την εγκατάσταση του φίλτρου που το έκανα δοκιμαστικά για να δω πως δουλεύει, δεν είχα δει ποτέ πως γίνεται και μού'ρθε λίγο ξαφνική εκείνη η εκτόνωση που έγινε μέσα απ'το κάδο, στο τσακ τη γλύτωσα να πάνε τα νερά στο πολύπριζο να φανταστείς αφού δεν περίμενα να συμβεί κάτι τέτοιο και το είχα δίπλα στο φίλτρο !

Μη γνωρίζοντας λοιπόν αν έπραξα σωστά ή λάθος -μιας και το manual της sera είναι ελειπέστατο...- ρώτησα για να μου πείτε εσείς που γνωρίζετε από εξωτερικά φίλτρα.

Μου λύθηκε η απορία και σας ευχαριστώ γι'αυτό, εγώ από μεριά μου θα είμαι περισσότερο προσεκτικός στο εξής κι έχω ήδη φροντίσει να τοποθετήσω ένα ταψί κάτω απ'τον κάδο για να μη μαζεύω απ'το έπιπλο τα ελάχιστα έστω νερά που θα πέφτουν κάθε φορά που θ'αποσυνδέω τα βανάκια.

Φαντάζομαι εξάλλου πως απο'δώ και στο εξής έχοντας κλείσει λίγο νωρίτερα το βανάκι του σωλήνα που εισάγει το νερό στο φίλτρο η εκτόνωση εκείνη θα είναι πολύ μικρότερη και το πανί που θα έχω σκεπάσει τα βανάκια θα μαζέψει την όποια διαρροή πριν καν αρχίσει να πέρνει το δρόμο της προς το ταψί.

Να είστε καλά !
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01435 seconds with 10 queries