Κατ'αρχήν, θέτεις το θέμα και τα ερωτήματα πάρα πολύ σωστά, λαμβάνοντας υπ'όψη όλες τις παραμέτρους!
Να τα πάρουμε με τη σειρά..
1. CO2:
Με ΚΗ=6, για να είσαι καλά από CO2, θα πρέπει να έχεις pH=6.8, ίσως και λίγο χαμηλότερα, δλδ 6.6, ή 6.7.. Αυτό γιατί το πινακάκι έχει φτιαχτεί κάπως συντηρητικά.. Τα ψαράκια δε θα έχουν πρόβλημα και για CO2>30ppm, ακόμη και μέχρι 50.. Αλλά το πινακάκι σου λέει μέχρι 30, γιατί μπορεί το KH σου να αυξηθεί λόγω εξάτμισης, ή λόγω προσθήκης μή καθαρών λιπασμάτων, οπότε αν είχες pH controller, θα ανέβαζε ακόμα περισσότερο το CO2 σου.. Αν όμως είσαι προσεκτικός και παρακολουθείς τις τιμές και τη συμπεριφορά των ψαριών, είναι προτιμότερο να κινηθείς στα άνω όρια του CO2 (δλδ 30-40) και όχι στα κάτω όρια (10-20), για να μήν έχεις και προβλήματα με άλγες..
Επίσης, αφού το ΚΗ σου δίνει τη δυνατότητα να κινηθείς σε τέτοιες τιμές του pH, πιθανότατα δε χρειάζεσαι να μειώσεις το ΚΗ (με χρήση νερού από Α/Ο), μιας και οι συγκεκριμένες τιμές pH θα είναι μια χαρά για τα ψαράκια σου.. Πρέπει βέβαια να δεις τι γίνεται και με το GH, για να είναι σωστές οι συνθήκες για τα ψαράκια..
Έχε υπ'όψην τέλος, ότι αν χρησιμοποιείς τύρφη, το pH επηρρεάζεται, και το πινακάκι δεν ισχύει, άρα για να είσαι καλά από CO2, πρέπει να προσπαθήσεις να πετύχεις χαμηλότερες τιμές pH.. (μπερδεμένα κάπως το έγραψα, αν θέλεις να το ξαναγράψω πιο αναλυτικά, just ask..)
Συμπέρασμα: αυξάνεις το CO2, ΣΤΑΔΙΑΚΑ, μέχρι pH=6.7 Αφού έχεις φιάλη, και με τη σκαλίτσα που είναι μια χαρά για τα λίτρα σου, δε θα σου είναι δύσκολο.. Αν δεν πέφτει τόσο πολύ, κοίτα τη θέση της σκαλίτσας (να την χτυπάει η έξοδος του φίλτρου), και μείωσε ίσως την ανατάραξη της επιφάνειας..
2. ΝΟ3 & PO4
Πρέπει να αυξήσεις και τα δύο, επιδιώκωντας ΝΟ3=10-15, και PO4=1/15 της τιμής του NO3.. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις Seachem Nitrogen και Seachem Phosphorus, ή KNO3 και Fleet Enema! (κάνε ένα search, και ό,τι απορίες έχεις, θα τα βρούμε..)
Αυτό γιατί, όντως, όπως τα λες, τα φυτά σου είναι πολλά σε σχέση με την ιχθυοφόρτιση.. Επίσης, αν έχεις στο φίλτρο σου, το πράσινο σφουγγαράκι απονιτροποίησης της Juwel, να το αφαιρέσεις, γιατί κι αυτό σου τρώει νιτρικά (θεωρητικά τουλάχιστον, γιατί οι απόψεις διίστανται για το αν κάνει αυτό που λέει), και θα έχεις και χώρο για κάποιο καλύτερο βιολογικό υλικό, π.χ. siporax!
3. Flourish & Potassium
Χρησιμοποιείς απ'ότι φαίνεται τις συνιστώμενες δοσολογίες της Seachem.. Μια χαρά είσαι δηλαδή! Το αν χρειάζεται να το αυξήσεις, θα το δεις από εδώ:
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=5033
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=8327
Ίσως χρειαστείς και σίδηρο (με προσοχή όμως και τσιγκουνιά, γιατί μπορεί να οδηγήσει σε προβλήματε με άλγες), κυρίως αν δεν έχεις υπόστρωμα (τα υποστρώματα είναι πλούσια σε σίδηρο και απελευθερώνουν ποσότητες σιδήρου στη στήλη νερού)..
4. Φωτισμός
Έχεις πάνω από 0.5Watt/Lt, και μάλιστα με Τ5 (έχει να κάνει και με το ύψος, μή σε παρασύρουν οι μεγάλες τιμές Watt/Lt που έχουν άλλοι σε ενυδρεία με ύψος ας πούμε 60cm!), οπότε αν δεν έχεις δύσκολα φυτά, θα είσαι μια χαρά.. Γνώμη μου, συνέχισε έτσι μέχρι να είσαι οκ από CO2, λιπάσματα και όλα τα σχετικά, και αυξάνεις αν χρειαστεί το φωτισμό, μόνον αν δεις (παρατηρώντας την πορεία των φυτών) ότι χρειάζεται.. π.χ. αν πέφτουνε/κιτρινίζουνε τα κάτω φύλλα, ή αν τα stem plants σου κάνουνε μεγάλα μεσογονάτια..
Αυτά τα "ολίγα" από μένα.. Ελπίζω τουλάχιστον να βοήθησα και να μή σε έμπλεξα περισσότερο!