Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #42  
Παλιά 16-06-08, 20:53
Το avatar του χρήστη kifinas
kifinas Ο χρήστης kifinas δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member
 
Εγγραφή: 17-01-2003
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ - Αγ. Δημήτριος -Μπραχαμι
Μηνύματα: 480
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην kifinas
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Nik25 Εμφάνιση μηνυμάτων
παντως με τον καιρο με την μελαμινη θα εχεις προβλημα με υγρασιες.Εγγυημενα.Εδω αρκετοι και με mdf εχουν σαπιλες και φουσκωματα.Το καλυτερο θα ηταν να πας σε δρυ ειτε οξυα βαμμενα με λουστρα νερου.θα κρατησει για μια ζωη.
Αν βαφτει κανονικα το mdf με ειδικο λουστρο οπως πχ ενα επιπλο μπανιου (ειδικα βερνικια αποφυγης υγρασιας) δεν υπαρχει πιθανοτητα να στραβωσει να φουσκωσει ποτε. Αυτη ειναι και η μεγαλη διαφορα απο μια μελαμινη που ειναι τριματα ξυλου και δεν βαφεται. Επισης το mdf αντεχει και 4 φορες παραπανω βαρος απο μια μελαμινη.

Ευχομαι φιλε μου να μην παθει τιποτα το επιπλο σου ετσι και αλλιως εδω ειμαστε για να βοηθαμε. Αυτα σου τα λεω γιατι αυτη ειναι η δουλεια μου οποτε κατι παραπανω ισως γνωριζω απο εσενα. Η μελαμινη ειναι απο τα πιο οικονομικα ξυλα στην αγορα, ο λογος βεβαια ειναι γιατι δεν εχει λουστρα επανω και ειναι πολυ πιο "ελαφρια" απο την μοριοσανιδα (νοβοπαν) η και απο το mdf. Τροποι υπαρχουν πολοι να φτιαξεις ενα επιπλο.

Το δικο μου project ειναι απο Σεπτεμβρη - Οκτωβρη να φτιαξω ενα ενυδρειο που το επιπλο δεν θα εχει καθολου κυλοδοκους, μονο mdf.

Τι λες θα αντεξει βαρος 600 κιλων!!
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,02192 seconds with 10 queries