12-06-08, 19:42
|
 |
Member
|
|
Περιοχή: Αιγαλεω
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από nickthegreek
Αν περειμένεις μέχρι τις 12 του μήνα απο οτι μου είπε θα σου πει.
Δεν επιτρέπεται να γράφει απο το δικό μου προφίλ!!!
Οπότε θα του κάνω την χάρη να του μετρήσω εγώ.
Και θα τον βοηθήσω να βάλει και την πρόσθετη λαμπα!
Υ.Γ:Δεν έπρεπε να μιλάει σε ποστ που δεν είναι δικά του.Τα ήθελε.Και του εξήγησα πως σε αυτό το φόρουμ υπάρχει μια 'Ιεραρχία' και πως θα την πληρώνει αυτός.Δεν με άκουσε.Κρίμα.Και οταν ξαναμπει θα του κάνω μια παρατήρηση στα φυτά.Καλύτερα να πιάσει φυτά του ίδιου είδους σαν ματσάκι και να τα τοποθετεί σε άκρες και να κρύβει τα τζαμια και οτι αλλο δεν σχετίζεται με το φυσικό τους περιβάλλον.Αυτά απο εμενα 
|
Παλι βλακείες λέει!!!
Λοιπόν γύρισα.Το 120λιτρο επειδή δεν έχω αρχίσει καν την μετακόμιση του δωματιου μου το έχω άδειο.Σαν βάση θα μπεί μία βάση απο σύδερο που ήταν παλιά μερος ραφτικής μηχανής.Ένα ξύλο μαύρο σκαλιστό μήκους 110εκ. πλάτους 35 και πάχουν 10εκ.Στο 96λιτρο μου μετά απο μια αλλαγή νερού πέθανε μια ετοιμόγενη γκαπίνα!!!Τώρα έχω 7 γκάπι και τον πλέκο με τον γυρινόχυλο(οι χήρες φυλοξενούνται σε ενυδρείο φίλλου).Έχω κάνει μια αλλαγή για το 120λιτρο σε σύνθεση βάζοντας κριμπ ή σκαλάρια απο τον τζιμι ωστε να βοηθήσω και τον σύλλογο.Αυτήν την ευδομάδα θα σωσω και εναν μονομάχο που φυλοξενίται σε μια 200μιλιλιτρ μονομαχιέρα εκτός αν βρω λευκή θυληκιά να την στήλω στον Πάνο(να το χαιρεσαι )για να έχω και εγώ λευκά!!!Νομίζω και είμαι εσυόδοξος πως θα βρω και θα αν βρω θα σου την κάνω δωρο μαζί με τα μεταφορικά γιατί μου έδωσες πολυ καλά φυτά!!!
Ευχαριστώ!!!