Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 01-06-08, 16:33
Το avatar του χρήστη steady
steady Ο χρήστης steady δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: ΑΘΗΝΑ(ΚΑΤΩ ΠΑΤΗΣΙΑ)-ΚΑΛΑΜΑΤΑ
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην steady
Προεπιλογή

εγω προσωπικα ειχα στα χερια μου φιλτρα απο ολες τις; σειρες ο περισσοτερος κοσμος και κυριως οι παλιοι συστηνουν αυτα της σειρας classic τα οποια επειδη υπαρχουν 20 χρονια και δεν εχουν βγαλει προβληματα γενικα θεωρουνται αρκετα αξιοπιστα ενοειται χωρις αυτο να λεει οτι οι αλλες σειρες δεν ειναι αξιοπιστες απλα δεν υπαρχουν τοσα χρονια

απο κει και περα εγω θεωρω αυτονοητο οτι η σειρα classic θα επρεπε να ηταν ποιο φτηνη και απο τη σειρα ecco η οποια ειναι αψογη για μενα

για ενυδρειο 180-200 λιτρα θες ενα 2028 για να σε καλυψει δηλαδη γυρω στα 1000l/h το οποιο αμα το βαλεις στο 58 λιτρο τωρα θα το κανει σεικερ
οποτε λιγο δυσκολο εκτος αν παρεις ενα φιλτρο με γυρψ στα 500λ/ω τωρα και ενα αλλο περιπου τοσο μεγαλο τοτε

συνοπτικα θα σου πω διαφορες μεταξυ των σειρων

τα classic ειναι κοινος αποδεκτο οτι εχουν τα λιγοτερα χαρακτηριστικα τα βανακια τους μπαινουν ενδιαμεσα στη σωληνα κοβοντας τη σε σχεση με τα αλλα που εχουν τα βανακια πανω στην κεφαλη συνεπως μπορεις ποιο ευκολα να τα ανοιξεις

ακομα τα αλλα εκτος classic γεμιζουν με καποια αυτοματοποιηση νερο το κανιστρο πχ στα ecco τραβας το χερακι και κανει αυτοματα αναροφηση ενω στα classic πρεπει να κανεις διαφορες πατεντες για να τα γεμισεις νερο κανοντας αναροφηση μονο σου ειτε με καποια extra τρομπιτσα ειτε με καποιους αλλους τροπους

ακομα ολα τα φιλτρα <και το 2213> εκτος απο τα 2215 και 2217 εχουν μεσα καδους καλαθακια δηλαδη για τα υλικα γεγονος που ειναι τρομερα βολικο στην συντηρηση απο τα καλσον και δυχτακια που πρεπει να βαλεις τα υλικα στα α΄λλα φιλτρα τις σειρας classic

παραπανω ειναι τα θετικα των υπολοιπων σειρων τα θετικα των classic ειναι οτι υπαρχουν χρονια και χομπιστες τα χρησιμοποιουν πολλα χρονια χωρις σταματημα αυτο ομως δεν μας λεει οτι τα αλλα φιλτρα δεν κανουν το ιδιο πρωσοπικα δεν εχω ακουσει κατι σοβαρο και χρησιμοποιω ενα 2236 και ενα 2028 τον τελευταιο χρονο

αυτα

Page generated in 0,01499 seconds with 10 queries