Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 30-05-08, 16:29
Το avatar του χρήστη chemical mac
chemical mac Ο χρήστης chemical mac δεν είναι συνδεδεμένος
algae grower

Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Προεπιλογή

Επανέρχομαι μετά από 20 μέρες. Εχθές το βράδυ έβαλα τη θηλυκιά μέσα και άρχισε το πανηγύρι. Αφού κυνηγήθηκαν αρκετά, ο καθένας τράβηξε στην γωνιά του. Σηκώνομαι σήμερα κατά τις 7 και βλέπω τα μονομαχάκια αγκαλιασμένα και τη θηλυκιά να βγάζει αυγά. Άργησα 3 ώρες στη δουλειά μου, τα παιδιά τα πήγε η γυναίκα μου σχολείο, και όλο αυτό το διάστημα καθόμουν και παρατηρούσα τα ψάρια. Κάθε 2-3 λεπτά αγκαλιάζονταν, η θηλυκιά άφηνε αυγά, κι ο αρσενικός τα μάζευε στη φωλιά. Και ξανά το ίδιο. Το πιο αστείο στην όλη φάση είναι το σημείο στο τέλος της πράξης που τρέμει το ραχιαίο πτερύγιο του αρσενικού και μετά φεύγει κι αφήνει τη θηλυκιά ανάσκελα τρελό γέλιο. Αλλά και το κορίτσι μου...τι να πω...τόσο καιρό την κατηγορούσα αλλά σήμερα αποδείχθηκε κυρία. Όσα αυγά δεν προλάβαινε ο αρσενικός να τα μαζέψει, τα έπιανε αυτή, κι επειδή ο άλλος δεν την άφηνε να πλησιάσει και πολύ κοντά στη φωλιά, τα έφτυνε επιδεικτικά για να τα πιάσει ο άλλος. Τρομερή φάση. Το έχω γραμμένο σε βίντεο, θα προσπαθήσω να το ανεβάσω μετά. Υπομονή τώρα και θα δώ τι παίζει στο επόμενο 5μερο

Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01261 seconds with 10 queries