Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #5  
Παλιά 05-05-08, 17:52
Το avatar του χρήστη xontros
xontros Ο χρήστης xontros δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member
 
Εγγραφή: 09-01-2008
Περιοχή: Μελίσσια (Aθήνα)
Μηνύματα: 2.117
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην xontros
Προεπιλογή

Εγώ έχω να πω ότι είσαι στην πολύ ευχάριστη θέση να στήνεις το ενυδρείο πρακτικά από το μηδέν.. Οπότε θα πρότεινα να μη βιαστείς να βάλεις ψάρια, αλλά να ψάξεις αρκετά το τι θα βάλεις μέσα.. Οι περισσότεροι ξεκινούν/ξεκινάμε με ένα κάρο ασύμβατα μεταξύ τους ψαράκια, και ψάχνουμε τι να τα κάνουμε μετά.. Οπότε είσαι πολύ τυχερός που ξεκινάς έτσι, ρωτώντας, και σίγουρα τα παιδιά εδώ έχουν την καλύτερη διάθεση να σε βοηθήσουν πολύ (όπως κι εμένα άλλωστε) στο να κάνεις κάτι πολύ όμορφο!

Η γνώμη μου είναι αφού κινείσαι προς κιχλίδες, να αποφασίσεις πρώτα αν θα κινηθείς προς malawi ή tanganyika, και να διακοσμήσεις το ενυδρείο σου με τον ανάλογο τρόπο.. Π.χ. να βγάλεις το πολύχρωμο φόντο και το σταμνάκι, να προσθέσεις περισσότερες πέτρες, κ.τ.λ. Ρίξε μια ματιά στις παρουσιάσεις ενυδρείων, και στα σχόλια που κάνουν από κάτω οι πιο έμπειροι, και θα βρεις πολλές καλές ιδέες..
__________________
Pseudoeftropheus sentonographius sp. "ροζ"

Το (νυν) ενυδρείο μου (Juwel Rekord 70, φυτεμένο, με mikrogeophagus ramirezi): http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?p=326855
Το (πρώην) ενυδρείο μου (Juwel Rekord 70, φυτεμένο, με ζωοτόκα): http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?p=269530

Diogo, ο μονομάχος μου: http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=26837
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01440 seconds with 10 queries