Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Sotiris7
Ωραίοι το ενυδεριάκι σου φίλε Νίκο, αλλά αυτό που δεν βλέπω είναι το skimmer.
Δεν το βλέπω, ή δεν υπάρχει????? 
|
Οπως βλεπουμε το ενυδρειο πισω απο την πλατη του βραχου ειναι ενα κομματι πλαστικο.Πισω απο αυτο το πλαστικο ειναι ολα τα μηχανηματα εκει μεσα.Skimmer, Θερμοστατης, Ενεργος Ανθρακας, Αντιφωσφορικα, Μακαρονι, Βιοσφαιρες, κυκλοφοριτης. Δεν ειναι δικη μου πατεντα ετσι βγαινει αυτο το ενυδρειο τα εχει ολα επανω του.το μονο που του λειπει οταν το αγοραζει καποιος ειναι αραγονιτης και βραχος

-------------------------
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Tricky
Ωραιο ενυδρειο φιλε μου ...
Το στησιμο του βραχου θα το αλλαζα λιγο ...καταρχην , θα αφηνα επαρκη χωρο δεξια/αριστερα για να περναει μαγνητης για καθαρισμα.Επισης ολο το οικοδομημα θα το αραιωνα λιγο και θα το απλωνα ωστε να υπαρχουν θεσεις για περισσοτερα κοραλια.
Επισης , τι ριχνεις απο ζουμια ? (buffer/calcium κλπ)
Τελος , τι φωτα φοραει το boyu ?
|
Το στησιμο του βραχου το ειχα αλλαξει πολλες φορες αλλα τιποτα δεν μου αρεσε. Ηρθε ενας καλος μου φιλος που εχει χρονια ενα Reef 500 λυτρα και το κατεχει το αθλημα και το στησαμε ετσι οπως το εχω τωρα. Ισως σε μερικους να μην αρεσει η εμφανιση του στησιματος (ουτε εμενα με τρελενει) αλλα ειναι καλο το στυσιμο απο την μερια της κυκλοφοριας του νερου αναμεσα στους βραχους και οτι ο βραχος αναπνεει.Ισως αλλαχτη αλλη μια φορα γιατι πρεπει να αγορασω μια βαση και να κολλησω τον βραχο μεταξυ του.
Απο ζουμια δεν ριχνω τιποτα.Το μονο που κανω εγω ειναι υπομονη (αν και αρχιζει να τελειωνει) και τα ταιζω
Απο φωτα δεν θυμαμαι τι εχει οταν παω σπιτι θα τα δω και θα απαντησω
*Παντως εχθες μου χαρισε ενας φιλος μου ενα κομματακι κοραλλι δεν ξερω βασικα πως λεγετε αλλα μολις πηγα να το τοποθετησω τα clownακια αρχισαν να μου τσιμπανε το χερι.Ρωτησα και μου ειπαν μηπως εχουν γεννησει αλλα κοιταζα στο ενυδρειο μου και δεν ειδα τιποτα.Μπορει να ειναι αυτο αλλα αν δεν ειναι αυτο τοτε τι αλλο μπορει να ειναι???