Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από chemical mac
Χοντρούλη μου καλησπέρα  αν πας σε συρμάτινο ΜΟΝΟ ανοξείδωτο διαφορετικά θα βαρεθείς να καθαρίζεις σκουριά (το έκανα κι αυτό  ). Αν το δεις από την θετική του πλευρά έχεις μόνιμη πηγή σιδήρου για τα φυτά σου  . Το πρώτο μπορείς να το αντικαταστήσεις με τούλι από μπομπονιέρα (ακόμα πιο φτηνό - δε ξέρω αν μπορείς να το βρεις και σε άλλα χρώματα εκτός του άσπρου - το δοκιμάζω αυτό το διάστημα με ένα μικρό κομμάτι moss αποτελέσματα σε κάνα μήνα). Το δεύτερο είναι η κλασική σίτα για τα κουνούπια. Την αγοράζεις χύμα από οποιοδήποτε κατάστημα σιδηρικών. Το πλεονέκτημα τους είναι ότι η διάμετρος της τρύπας είναι πολύ μικρή οπότε η moss ή riccia αναπτύσσονται πιο σφιχτοδεμένα. 
|
Να'σαι καλά κατ'αρχήν, σ'ευχαριστώ για την απάντηση! Αυτή η σίτα για τα κουνούπια είναι κατ'αρχήν μεταλλική? Γιατί το "τούλι" (by the way, διάβασε λίγο παραπάνω τι λέει ο Μάνος..) που έχω δε μου στρώνει ωραία κάτω, και για να επεκτείνω το "χαλάκι" μου θέλω κάτι πιο "άκαμπτο" να κάτσει λίγο καλύτερα.. Και αν όντως είναι μεταλλική, είναι και ανοξείδωτη?