Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 16-04-08, 17:08
Manolis Ο χρήστης Manolis δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: Athens
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από emik Εμφάνιση μηνυμάτων
Ωραία, μια ερώτηση για την ΑΟ. Είναι απολύτως απαραίτητη από την αρχή ή μπορώ να κάνω την δουλειά μου με κοινό νερό βρύσης και τίποτα χημικά εκτός από το αλάτι κλπ.;

ΙΜΟ Αν πας για reef οπως περιγραφεις πιο πανω ειναι απαραίτητη Παντως αν βαλεις νερο απο βρυση αστο 1 μερα για να φυγει το χλωριο και οτι αλλο μπορει με τα καταληλο 'αντιχλωριο' και μετα το αλατι.

Συγνώμη και άλλη μια ερώτηση. Το skimmer το βάζω στην αρχή η μετά από 1-2 μήνες όταν στρωθεί το ενυδρείο και είναι να βάλω ζωντανά μέσα;

ΙΜΟ απο την αρχη. Σε περιπτωση που ο βραχος δεν ειναι καλα κουραρισμενος θα εχεις βρομα οποτε το σκιμερ αμεσως θα την αφαιρεσει . Βεβαια μαλλον στην αρχη θα εχεις λιγο βρομα απο τον αργονιτη αλλα δεν πειραζει

Και μια τελευταία (όσο διαβάζω...) Το ενυδρείο έχει μια λάμπα φθορίου απλή μπορώ να την κρατήσω μέχρι να στρώσει και μετά να επενδύσω σε Τ5;

Οχι η γνωμη μου ειναι να τις αλλαξεις απο τωρα γιατι ο βραχος που θα παρεις πανω του θα εχει ζωη και θελει τον καταλληλο φωτισμο για να διατηρηθεί

Όπως καταλαβαίνετε προσπαθώ να μειώσω το αρχικό κόστος. Προφανώς και ότι χρειάζεται το ενυδρείο πρέπει να αγοραστεί αλλά θα προτιμούσα να δώσω 500€ τώρα και 500€ ΄1-2 μήνες μετά παρά 1000€ τώρα.

Ευχαριστώ
Καλη επιτυχια
Προσεχε εισαι στην αρχη μην βιαστεις τα μεγαλητερα λαθη γινονται τωρα
Ειμαι αρχαριος. Περιμενε και τις συμβοθλες τον πιο εμπειρων για οτι λαθος να μας διορθώσουν

Και ακομα μια συμβουλη βαλε ολο τον εξοπλισμο να δουλεψει σε γλυκο νερο και να δεις οτι ολα πανε καλα και μετα βαλε αλατι.Σε περιπτωση που κατι δεν παει καλα θα παει ολο το αλατι χαμενο και βεβαιοου οτι το ενυδρειο ειναι σωστα στην βαση του και ευθυγραμμισμένο.
-------------------------

το εγγραφα πριν δω του accnt

Ειναι αρκετα κατατοπιστικός

και πιο εμπειρος

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Manolis : 16-04-08 στις 17:08 Αιτία: Automerged Doublepost
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01595 seconds with 10 queries