Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 11-04-08, 08:43
Το avatar του χρήστη lingistis
lingistis Ο χρήστης lingistis δεν είναι συνδεδεμένος
Συντονιστής

Περιοχή: ΦΛΩΡΙΝΑ
Προεπιλογή

Παρακολουθώ τα όσα γράφεται σε αυτό το post με ενδιαφέρων και αν μου επιτρέπεται θα ήθελα να «προτείνω» κάτι…

Αυτό που αντιλαμβάνομαι είναι ότι σε πρώτη φάση η όλη ιδέα αποβλέπει στο να υπάρχει μία «έδρα» στη Θεσσαλονίκη για πιο ευέλικτες και άρα τακτικότερες συναντήσεις. Όσα έχουν αναφερθεί από τα παιδιά μου θύμισαν αντίστοιχες συζητήσεις (εκτός του χόμπι) που τελικά, για διαφόρους λόγους, δυστυχώς επιβεβαίωσαν όσους είχαν προβλέψει τα «αρνητικά» σενάρια. Βασική αιτία ήταν τα «οικονομικά», δηλαδή σκεφτείτε το έτσι… 25 ευρώ επί δώδεκα μήνες είναι 300 ευρώ το χρόνο… επί 3 ενεργά χρόνια κατά μέσο όρο του καθενός κοντεύουμε τα 1000 ευρώ. Πόσοι έχουν δώσει για το ενυδρείο τους αυτά τα χρήματα?

Η πρόταση μου είναι η συστέγαση (ενέργεια που έχει λειτουργήσει και συνεχίζει να λειτουργεί αλλού). Τα ενδεχόμενα εδώ είναι αρκετά απλά αναφέρω δύο παραδείγματα όπως είναι π.χ. η παραχώρηση ενός γραφείου από κάποιο Πολιτιστικό Σύλλογο, Δημοτικά αρχή, ακόμα και εταιρία, ως «έδρα» και χώρο συνάντησης των πιο ενεργών του χόμπι (οι πολυπληθές συναντήσεις μπορούν να γίνουν σε άλλο χώρο όπως συμβαίνει τώρα με τις μηνιαίες συναντήσεις). Ή η ενοικίαση από κοινού ενός χώρου με άλλον 1 ή και 2 συλλόγους που και αυτοί «ψάχνονται» και πέφτουν στα ίδια αδιέξοδα με εμάς (έξοδα δια του 3 και στο σύνολο πιο πολλά ενεργά άτομα). Οι δυνατότητες συνδυασμών είναι αρκετές και ποτέ δεν ξέρεις τι θα σου «κάτσει»… αλλά θέλει ψάξιμο, και ολόκληρη Θεσσαλονίκη σίγουρα κάτι θα βρεθεί!! Ο συνδυασμός της συστέγασης με μια απλή οικονομική ετήσια συμβολή ή και ακόμα ανεύρεση χορηγιών όπως π.χ. τη προσφορά των ροφημάτων από κάποιο Σούπερ Μάρκετ ή επιχειρηματιών που είναι στο χόμπι κ.λ.π. ίσως βοηθήσουν στην αρχή… και η αρχή νομίζω ότι πρέπει να είναι καλά προγραμματισμένη για να πετύχει η όλη δράση.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Giorgos : 11-04-08 στις 14:32
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01790 seconds with 10 queries