Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 09-04-08, 19:41
Το avatar του χρήστη steady
steady Ο χρήστης steady δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: ΑΘΗΝΑ(ΚΑΤΩ ΠΑΤΗΣΙΑ)-ΚΑΛΑΜΑΤΑ
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην steady
Προεπιλογή

εγω απο τα aquaball δεν ειμαι καθολου ευχαριστημενος σε αντιθεση με το 2006

το οτι ειναι στρογγυλα τρωει χωρο πολυ ειναι αρκετα ακριβο και αν δεν παρεις up grade kit το μικρο δεν χωραει σχεδον τιποτα απο υλικα μεσα ενω ειναι φραπεδιερα γιατι χαμηλωνει η ροη μεν αλλα ειναι χειροτερα αφου βγαινει με ποιο πιεση το νερο

γενικα αυτο το προβλημα ειναι στα εσωτερικα ολα λενε απο 120-380λ/ω πχ ΄πραγμα που θεωρω λαθος αφου με το να κλεινεις απλα λιγο την εξοδο το μονο που κανεις ειναι να πεταγεται με ποιο δυναμη στο νερο οπως στο λαστιχο οταν ποτιζουμε!δεν γυρναει με ποιο λιγες στροφες η φτερωτη πχ οποτε

εγω εχω το 2006 σε ενα 30*30*30 τωρα που κανει 10-11€ απο shop δεν εχει χρειαστει καθαρισμα εδω και καιρο σε αντιθεση με το αλλο και ειναι μια χαρα η ροη του εσυ στα λιτρα σου αν θες οσο ποιο χαμηλη ροη που φανταζομαι για το μονομαχο θα ειναι μια χαρα βεβαια ο χωρος ειναι προβλημα θες να χωρεσεις πολυ πραμα και εσυ μεσα

και καλα η τυρφη τα υπολοιπα τα θεωρω περιττα σε τοσα λιτρα με ενα μονομαχο μεσα και αποτι φανταζομαι φυτα ενα μικρο φιλτρο με σπογγο ειναι παραπανω απο αρκετο...

γενικα τα aquaball γαυγιζουν αλλα τελικα δεν ''δαγκωνουν'' ενω η παλιοτερη κλασσικη σειρα ειναι αθανατη για μενα..

Page generated in 0,01331 seconds with 10 queries