Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 09-04-08, 17:12
Το avatar του χρήστη Πάνος
Πάνος Ο χρήστης Πάνος δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Αλεξανδρούπολη
Προεπιλογή

Καλησπερα σε ολους,
αρχιζοντας με τα 2 bala(silver) sharks που δεν μου αρεσαν απο την αρχη και θα τα βγαλω. καλα θα κανεις..μεγαλωνουν πολυ
-Τωρα τα μπαλλουν ψαρια (red eye balloon tetra) με προβληματικη αναπτυξη σπονδυλικης στηλης τι πρεπει να κανω? Θα προκαλεσουν προβληματα στο μελλον? Η πρεπει να τα προσεξω πιο πολυ? τιποτα..απλα αποφευγουμε να αγοραζουμε τετοια ψαρια...
-Αν βαλω τα μπαλλουν σε ενα 54λιτρο που εχω, μπορω να βαλω στην θεση τους καρδιναλια? Καταρχην πανε τα καρδιναλια με clown και αγγελοψαρα σε 120λιτρα? οχι....νεον και καρδιναλιοι καλυτερα οχι με σκαλαρια μπορει να εχει ασχημες συνεπειες (να τα φανε τα καρντιναλς τα αγγελοψαρα)Η να βαλω τα καρδιναλια στο 54λιτρο (8-10 καρδιναλια που δεν τα εχω αγορασει ακομα) και να αφησω τα μπαλλουν στο 120? αυτο ειναι προτιμοτερο απο το να βαλεις καρντιναλς με σκαλαρια
Ξερω οτι τα clown και αγγελοψαρα δεν πανε μαζι. ποιος το ειπε? απλα γινονται μεγαλα ψαρια για τα λιτρα σου. αν θες οπωσδηποτε να κρατησεις τα σκαλαρια..κρατα τα (θα πρεπει να ειναι ζευγαρι) και ασε και τα μπαλουν..αλλα οχι τους κλοουν..πρεπει να ειναι κοπαδι και δε κανουν για 120 λιτρα.

Page generated in 0,01333 seconds with 10 queries