Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 27-03-08, 12:33
Το avatar του χρήστη Πάνος
Πάνος Ο χρήστης Πάνος δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Αλεξανδρούπολη
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από viviane Εμφάνιση μηνυμάτων
δεν ειναι οτι δεν συμφωνω με την αποψη σας ομως αν το ακταστημα που αγορασα τα ψαρια δεν κοιτουσε μονο το δικο του συμφερων δεν θα βρισκομουν εγω τωρα στην δυσαρεστη θεση να κοιτω θα καθε πρωι το ανυδρειο να δω αν εχω καποια απωλεια η οχι .
-------------------------
το μονο που δεν θα δωσω ειναι το pagasius.Το πολυ πολυ να μεταφερω ολα τα μεγαλα στο 200 και να κρατησω τα μικρα στο 60 λιτρων .Τι λετε?
ποια ειναι τα μικρα και ποια τα μεγαλα? δε θυμαμαι τι ψαρια εχεις...διαβασε τις αναγκες τους και ποσο μεγαλωνει το καθενα...σκεψου ποια θα μπουν σε 200 και ποια οχι συμφωνα με τις απαιτησεις τους.....και πες τι θα κανεις να σου πουν οι πιο εμπειροι απο εμας αν ειναι σωστο η οχι....
επισης να σου πω οτι δε σε "μαλωνουμε" εδω αλλα προσπαθουμε να σε βοηθησουμε..γιατι σε καταλαβαινουμε....
οσο για το παγκασιους να ξερεις οτι θα εχεις προβλημα γιατι μεγαλωνει υπερβολικα....αν τωρα το δωσεις σε ενα πετ σοπ θα το ξεφορτωθεις ευκολα....οχι βεβαια πως το ψαρι θα εχει καλυτερη καταληξη....αλλα επειδη εγω κατηγορηθηκα που δεν τα παω στο πετσοπ να τα ξεφορτωθω το λεω να ξερεις τι μπορει να αντιμετωπισεις...

Page generated in 0,01426 seconds with 10 queries