Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από nikman
Γράψε αν θες με ποιο τρόπο τα κατάφερες για να υπάρχει σαν πληροφορία στο Forum.
Η σιλικόνη που έχουν τα συγκεκριμένα ενυδρεία στο φίλτρο βγαίνει πανεύκολα ακόμα και με το χέρι.
Όμως αν πας να βγάλεις μεγάλο φίλτρο από Juwel με χορδή, που έχω διαβάσει πολλές φορές να συστήνεται από χομπίστες του Forum σαν ιδανικός τρόπος, νομίζω ότι είναι πολύ δύσκολο.
Η προσωπική εμπειρία, σε τουλάχιστον τρία ενυδρεία juwel ,είναι με ένα μαχαίρι σαν αυτό της φωτογραφίας με διαστάσεις: 11 εκ μήκος 1,5 εκ πλάτος, με λεπτή και ευλύγιστη λάμα. Φυσικά όσο πιο κοφτερό είναι τόσο καλύτερα.
|
και εγω με μαχαιρακι το εβγαλα το κοπιδι σπαει ευκολα ενω μαχαιρακι με λιγο ελαστικη λαμα που ολοι εχουμε στην κουζινα κανει μια χαρα!
τωρα για τη χορδη και εμενα κουφο μου φαινεται ισως εχει κατσει επειδη με χορδη πορεις να ξεκολησεις ενυδρειο,αρμο με σιλικονη δηλαδη οποτε οποιες δυο επιφανειες κολημενες με σιλικονη μπορουν να ξεκολησουν παλι με χορδη σκευτεται καποιος και γιαυτο να χει καθιερωθει χωρις να το χει πετυχει κανεις!