Παράθεση:
steady το κατω μερος απο το καπακι απεχει περιπου 7 εκατοστα, ολα τα 8αρια και πανω εχουν παχος 2,5 εκατοστα οποτε η αποσταση απο το νερο ειναι 4,5 εκατοστα, δεν ξερω εαν σου φαινεται πολυ η οχι αλλα δεν μπορεις να κανεις κατι αλλο (περα απο το να παρεις chiller, κλιματιστικο η να εχεις ανοιχτο το καπακι να το φυσαει κανονικος ανεμιστηρας)
ακομη και πανω απο το καπακι να μπει, το βλεπω συχνα, παλι κερδιζεις 2,5 εκατοστα και δεν εχω πεισθει οτι απο κατω θα εχει προβλημα υγρασιας ενω απο πανω δεν θα εχει
δεν ξερω ακομη τι θα γινει με την υγρασια θα δειξει, σε καμια περιπτωση δεν τιθεται θεμα ασφαλειας καθως τα παντα λειτουργουν με ταση 12V, ακομη και μεσα στο νερο να πεσουν ουτε ο ιδιοκτητης του ενυδρειου κινδυνευει ουτε τα ψαρια
|
καλα τα λες φιλε μου εγω ελεγα να τους βαλω απο πανω και να εχω extra καπακι για το χειμωνα για λογους ομορφιας
το καπακι κανει καπου 12-12€ οχι και πολλα αλλα το αποτελεσμα σου ειναι εξαιρετικο οποτε μαλλον θα σε αντιγραψω
ακομα υπαρχουν και αυτα
http://www.e-shop.gr/search_per.phtm...=FAN%20FILTERS
σαν καλο upgrade για να μην τραβαμε και οτι αιωρειται στον αερα μεσα στο ενυδρειο!