Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 01-03-08, 01:34
Το avatar του χρήστη flying_guardian
flying_guardian Ο χρήστης flying_guardian δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: thessaloniki
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Μικρος Εμφάνιση μηνυμάτων
Καλησπερα και παλι
orck
εκεινο που ειπα ειναι οτι
τα juwel δεν θελουν φελιζολ.
το "αφρολεξ με τις φυσαλιδες" δεν κανει για ενυδρειο.
και τελος εκφρασα μια απορια γιατι δεν κανει το φελιζολ των οικοδομων.

απ'οτι βλεπω λεμε τα ιδια πραγματα.

flying guardian
1.Οπως ειδες εκεινο που μας εδωσες να καταλαβουμε ειναι οτι εννοουσες αυτο με τις φυσαλιδες και οχι το φελιζολ.(δεν φταιω εγω για αυτο το μπερδεμα)αν και πιστευω οτι ειναι πιο δυσκολο να μαζεψει τετοιες συσκευασιες για μια επιφανεια 150χ50 απ'το να βαλει ενα μονοκοματο κοματι φελιζολ των οικοδομων.Βεβαια στην περιπτωση του φιλου μας δεν υφισταται θεμα μιας και το juwel δεν χρειαζεται κατι οπως ειπαν και οι παραπανω.
2.Για το ποτε που σου ειπα ειχε να κανει με την παραπανω παρανοηση για την οποια δεν ειμουν ο μονος που το καταλαβε ετσι.γιαυτο ημουν απολυτος.
3.Οσο για το φελιζολ των οικοδομων(για το οποιο εισαι αντιθετος) τα επιχειρηματα μου ειναι οτι βοηθα στην διατηρηση της θερμοτητας και αποροφα τυχον ανωμαλιες της βασης.Σε αυτο το σημειο θα ηθελα να ακουσω τις αντιρησεις σου με επιχειρηματα γιατι το απορριπτεις.

ευχαριστω

Μικρος
"Μικρέ" και γείτονα, δεκτή η παρανόηση μιας και την παπαρια την έκανα εγω και δεν το έθεσα σωστα φελιζόλ/αφρολέξ.
Για το φελιζόλ όμως των οικοδομών, δεν είμαι αντίθετος. και δεν ξέρω καν αν κάνει αυτό όμως που προσπαθούσα να πω ήταν οτι δεν εννοούσα το μπλέ των οικοδομών, αλλά το άλλο το λευκό! Απλά εξηγούσα πως δεν έλεγα για το μπλέ των οικοδομών!
Αυτά από εμένα!

Όσο γι' αυτό που λές οτι το "μπλέ" διατηρεί την θερμοκρασία, πιθανότατα να έχεις δίκιο μιας και στις οικοδομές το χρησημοποιούν γι' αυτό τον λόγο. για μόνωση!
Εις υγείαν του FORUM
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01413 seconds with 10 queries