Θέμα: L 134
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 27-02-08, 20:19
Το avatar του χρήστη Kostas G.
Kostas G. Ο χρήστης Kostas G. δεν είναι συνδεδεμένος
Administrator

Περιοχή: Γλυφάδα
Προεπιλογή

Πολύ καλό μου ακούγεται το μέγεθος του ενυδρείου σου Ναι,τέτοιες πέτρες και παρόμοιο στήσιμο περίπου και με λίγα ξύλα επιπλέον και είναι άψογο!
Οι πέτρες των φωτό είναι βασάλτης αγορασμένος από τον Ερμή παρεπιπτόντως και είναι ιδανικές για το ενυδρείο που θέλεις να φτιάξεις
Σχετικά με τις υδραντλείες,εξαρτάται από εσένα...Αναπαραγωγή μπορείς να πετύχεις και χωρίς να έχεις river tank,δηλαδή και χωρίς να έχεις ομοιόμορφη ροή προς τη μία μεριά μόνο σε όλο το ενυδρείο,απλά με κατάλληλη τοποθέτηση των αναπαραγωγικών σπηλιών και των υδραντλειών...Αν βέβαια θέλεις να το κάνεις river tank,ακόμα καλύτερα Θα χρειαστεί όμως κάποια δουλίτσα και σχεδιασμός ωστε να απομακρύνεις τις εισαγωγές των υδραντλειών από τις υδραντλείες...Εγώ το έκανα πάντως στο 2μετρό μου και το έχω και 4μιση χρόνια σε ένα 1μέτρου ενυδρείο μου και είμαι πολυ ευχαριστημένος(αν και είναι λίγο αδύναμη η ροή στο 1μέτρου ήθελε περισσότερο...)
Σαν ροή,στόχευσε σε πάνω από 10x,κάπου κοντά στο 20x ή και περισσότερο Βέβαια μετά υπάρχει και το πρόβλημα της θερμοκρασίας το καλοκαίρι εξαιτίας των αντλειών που μαζί με τα φώτα και την αυξημένη θερμοκρασία του δωματίου,κάνει δύσκολη την διατήρηση της θερμοκρασίας στα σωστά επίπεδα και είναι κάτι που θα πρέπει να εξετάσεις επίσης...

Page generated in 0,01308 seconds with 10 queries