Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #7  
Παλιά 27-02-08, 16:34
Stelios_Rjk Ο χρήστης Stelios_Rjk δεν είναι συνδεδεμένος
Member
 
Εγγραφή: 06-10-2007
Περιοχή: Αθηνα
Μηνύματα: 256
Προεπιλογή

Κωστα ελπιζω να αστειευεσαι.

Σε 30 λιτρα περα απο μονομαχο μπορεις να το κανεις γαριδοενυδρειο, και να βαλεις και 2 σαλιγκάρια. Μια αλλη επιλογη ειναι να βαλεις 5-6 αρσενικα guppy αν και δεν ειναι κι αυτο κατι ακλυτερο. Για τα tetra διαφωνω καθετα γιατι ειναι κοπαδοψαρα με αναγκη σε κολυμπι. Οποτε μια ομαδα των 10 σε ενα ενυδρειο με μηκος τουλαχιστον 80εκ. με καλη ροη ειναι το λιγοτερο που μπορεις να κανεις για αυτα.

Γενικως δεν αγοραζουμε ενυδρεια για να υπαρχουν. Διαβαζουμε πρωτα για τα ειδη που θελουμε να φιλοξενησουμε. Βρισκουμε τι αναγκες εχουν και επειτα παμε για το ενυδρειο.
Ή εστω ψαχνουμε τι μπορει να μπει σε καποια λιτρα που μπορουμε να αγορασουμε και εαν μας ικανοποιει το αποτελεσμα στη συνεχεια μεταβαινουμε για την αγορα.



Φιλε kill_bill για εσενα νομιζω οτι το καλυτερο θα ηταν να εβαζες μεσα καποιες απο τις πολυ ομορφες γαριδες που υπαρχουν.
Για ψαξ΄το

edit: Προσωπικα δεν γνωριζω τις αναγκες που εχουν οι αστακοι και αν υπαρχει καποιος μικρος που να μπορει να μπει σε τετοια λιτρα γιατι οπως κι εσυ καταλαβαινεις τα λιτρα ειναι λιγα. Παρ'ολ'αυτα ψαξε στο internet μηπως υπαρχει καποιο ειδος που εχει μικρο τελικο μεγεθος.
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01411 seconds with 10 queries