Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #1  
Παλιά 07-02-08, 16:27
Το avatar του χρήστη xontros
xontros Ο χρήστης xontros δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member
 
Εγγραφή: 09-01-2008
Περιοχή: Μελίσσια (Aθήνα)
Μηνύματα: 2.117
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην xontros
Προεπιλογή

Για την ακρίβεια ήθελα να γίνω αστροναύτης , αλλά δε με δεχτήκανε στη NASA, και βγάζω τα απωθημένα μου στα ψαράκια! Χαχαχα!

Jimi, όντως, δεν ήτανε όλα στην ύλη της 3ης Λυκείου, τα περισσότερα τα βρήκα στο wikipedia, παρ' όλα αυτά, το θυμάμαι ότι κάτι κάναμε για συγκεντρώσεις ασθενών οξέων και βάσεων σε διαλύματα.. Τόσα χρόνια έχουν περάσει, αλλά έχω μνήμη ελέφαντα, εε? Και μάλιστα, θυμάμαι ότι σου έδινε τη σταθερά Ka, και έπρεπε να βρεις πόσο πρέπει να ρίξεις για να γίνει το pΗ όσο σου ζήταγε, και έβγαινε μια εξισωσούλα που κατέληγε μάλιστα και σε τριώνυμο! Δεν τα κάνετε πια αυτά? Εμείς 1η δέσμη (το 1999 που έδινα), νομίζω ήτανε και "SOS" τα διαλύματα!

Πάντως, όπως και να έχει, κάπου στα παραπάνω έχω κάνει λάθος! Αυτό το καταραμένο 3.65 γιατί να μη βγαίνει 3? Μήπως παίζει ρόλο και η διαλυτότητα του Ca(HCO3)2?

Εξακολουθώ λοιπόν να ψάχνω για βοήθεια από κάποιον πιο σχετικό από εμένα (μετά το Λύκειο, δεν ξανα-ασχολήθηκα ποτέ με χημεία!), να το διορθώσουμε για να μπορεί όποιος ενδιαφέρεται να το έχει σα reference!
__________________
Pseudoeftropheus sentonographius sp. "ροζ"

Το (νυν) ενυδρείο μου (Juwel Rekord 70, φυτεμένο, με mikrogeophagus ramirezi): http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?p=326855
Το (πρώην) ενυδρείο μου (Juwel Rekord 70, φυτεμένο, με ζωοτόκα): http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?p=269530

Diogo, ο μονομάχος μου: http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=26837
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,02034 seconds with 10 queries