Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 18-01-08, 12:13
Το avatar του χρήστη Noni
Noni Ο χρήστης Noni δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: Spain
Προεπιλογή Σας ευχαριστώ όλους ..νάστε καλά!!

Νομίζω είμαι έτοιμη να βγώ έξω και να αρχίσω τις αγορές μου.
Σήμερα θα παραγείλω και το ενυδρείο γεννήστρα.
Τα ζευγάρια μου συνέχεια γεννούν στο μεγάλο ενυδρείο.
Ανυπομονώ να ετοιμάσω το ενυδρείο γεννήστρα και να γίνω μητέρα!!!
Πιο κάτω σας στέλνω μια φωτογραφεία με ένα ζευγάρι μου που γέννησε εδω και 2 ημέρες στο μεγάλο ενυδρείο και προσπαθούν με νύχια και με δόντια (τρόπος του λέγειν) να μην τους φάνε τα αυγά τους.
Εχω όμως μια απορία.
Το ένα μου ζευγάρι είναι ένας δίσκος κόκκινο με μπλέ και ένας δίσκος πορτοκκαλίς με λίγο άσπρο. Εκαναν αυγά βγήκαν μωρά όμως δεν κατάφερα να κατάλάβω πιος ήταν ο αρσενικός και πιος ο θυλικός. Νομίζω ο κόκκινο με μπλε είναι ο αρσενικός.
Μετά σχημάτίστηκε ακόμη ένα ζευγάρι ένας πορτοκκαλίς με κίτρινο με ένα μπλέ.
Εκαναν και αυτοί αυγά και παλι βγήκαν μωρά.
Χθές ο πορτοκκαλίς απο το πρώτο ζευγάρι έγινε ζευγάρι με ένα άλλο δίσκο μπλέ με χρισό και έκανα αυγά που σας στέλνω πιο κάτω στην φωτογραφεία.
Δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνετε..πιος είναι ο αρσενικός και πιος ο θυλικός μια και έχασα χθες την διαδικασία. Μπορεί κάποιος να καταλάβει και να μου πεί απο την γωτογραφεία?
Κάθε φορά που γεννούν στο μεγάλο ενυδρείο απο την μια χαίρομαι που έχω υδανικές συνθήκες στο ενυδρείο και όλα πανε καλά.. και ζευγάρια γόνιμα και απο την άλλη στεναχωριέμε που χάνετε ακόμη μια γέννα...
Στην φωτογραφεία του μπλέ με χρυσό φαίνετε το αναπαραγωγικό του όργανο... μπορεί κάποιος έμπειρος απο εσάς να καταλάβει αν είναι αρσενικός ή θυλικός?

Ευχαριστώ
Νόνη
Συνημμένα Thumbnails
Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγένθυνση

Όνομα:  DEFTERO ZEVGARI.jpg
Εμφανίσεις:  420
Μέγεθος:  79,0 KB  

Page generated in 0,01507 seconds with 11 queries