Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 09-01-08, 16:09
kostasthess_ Ο χρήστης kostasthess_ δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην kostasthess_
Προεπιλογή

Καλησπέρα σε όλους!!! Και ναι!!! Σήμερα ολοκληρώθηκε επιτέλους το ενυδρείο μου...

Τελείωσε και το καπάκι το οποίο έχει τη δυνατότητα για μπροστίνό άνοιγμα ενός κομματιού...Απο φωτισμό έχει 6 λάμπες Τ5 39W με ανακλαστήρες! 4 Sylvania Grolux και 2 Aqualight 6.500K... Για ψύξη έχουν μπει 4 ανεμιστηράκια 12άρια 220V 3 να φυσάνε προς την επιφάνεια και 1 να φυσάει προς τα έξω...

Στο απο κάτω ντουλάπι έχουν μπει προς το παρόν τα 2 φίλτρα 2217,2236 ecco καθώς και τα ballast "χύμα" στα οποία μπάλαστ έχω βάλει 6 θυληκά βύσματα μπρίζας στο καθένα ώστε τα καλώδια που κατεβαίνουν απο τις λάμπες να μπαίνουν κουμπωτά για να έχω την δυνατότητα να αποσυνδέω το καπάκι και να το βγάζω ανα πάσα στιγμή!!!Σύντομα θα μπεί και η μπουκάλα για CO2!!!

Από διακόσμηση προς το παρόν έχει μπει μόνο μία ρίζα μοπάνι...Σύντομα και ένα ξύλο mangrove καθώς και φυτάκια πολλά!!!

Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι στη διαδικασία στρωσίματος...

Πώς σας φένεται θα καταφέρω να το ολοκληρώσω??απο εξοπλισμό έχετε να προτείνεται κάτι άλλο??? Α θα βάλω και μία UV αλλά δεν ξέρω ακόμα τι και ποια...

Page generated in 0,01396 seconds with 10 queries