Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 20-12-07, 09:31
Το avatar του χρήστη Moutralewn
Moutralewn Ο χρήστης Moutralewn δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Άνω Γλυφάδα
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από promot3r Εμφάνιση μηνυμάτων
Καταλαβαίνω, αλλά και εγώ το θεώρησα σωστό σαν κίνηση γιατί σε πολύ γνωστό κατάστημα ενυδρείων που είμαι πελάτης πολλά χρόννια (ασχολήθηκα και μικρός με το θέμα) με καθοδήγησαν έτσι ώστε να έχω και τα 3 στο ίδιο ενυδρείο υποστηρίζοντας πως το JBL είναι "άχρηστο" και είτε υπάρχει είτε όχι ένα και το αυτό...ίσως για να μου πωλήσουν το Eheim 2028 όπως και έγινε.
Κοίτα, ούτε άχρηστο είναι, ούτε είναι σαν να μην υπάρχει απλώς ο καταστηματάρχης ήθελε να σου πουλήσει το 2028, γι'αυτό έβγαλε την φίλτρανση σου "μάπα".
Να τους προσέχεις αυτούς γιατί δεν έχουν όσιο και ιερό. Μέχρι και γνωστός σου να είναι, μπρος στο κέρδος, μπορεί να "στην κάνει".

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από promot3r Εμφάνιση μηνυμάτων
Το σάββατο θα πάω να αγοράσω μια σκούπα βυθού (έπρεπε να το είχα κάνει από την αρχή) μήπως και αλλάξει η κατάσταση με τα σωματήδια. Είναι και η διατροφή που τους κάνω λίγο "βρώμικη" : κόκκινο σκουλίκη, daphnia και φυλλαράκια με πολυβιταμίνες. Και ο βυθός 2 μήνες τώρα έχει καταντήσει .. κάπως.
Πολύ καλή κίνηση. Φαντάζομαι ότι 2 μήνες τώρα δεν έχεις καθαρίσει καθόλου τον βυθό σου.
Μόλις τον καθαρίσεις θα δεις τί θα βγεί (νυχτερίιιιδες κι αράαααχνες, γλυκιάαα μουυ )
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01286 seconds with 10 queries