toxivec σε αναλογη ποσοτητα
μετα aquαtan σε αναλογη ποσοτητα
μετα απο μια ωρα ξεκινας με nitrivec σε αναλογες ποσοτητες και για δεκα μερες...
μετα απο δυο μερες μπορεις να βαλεις το 1/10 του συνολου των ψαριων που εχεις επιλεξει.
Οσο εμπορικα και να ειναι τα σιτε μπες και διαβασε απο sera.de ,εχει και μεταφρασμενο.Δε νομιζω οτι οι γερμανοι μετα απο τοσες μελετες και δοκιμες ειναι αναξιοπιστοι...
Ενταξει και τα νιτρικα και οι αμμωνιες και τα μπλα μπλα ...οταν 8α δεις οτι εχεις καποιο προβλημα θα καθησεις να το αντιμετωπισεις...
Εγω τα παραπανω εκανα,ο,τι γραφανε τα κουτια δηλαδη και εχω πληρη επιτυχια και ευτυχια στο ενυδρειο μου...πιτα στα φυτα που αναπτυσσονται συνεχως και στους δισκους που ποζαρουν αμεριμνοι.
Θυμησου οτι ειναι το πρωτο μου ενυδρειο,δεν σου προτεινω να κανεις ο,τι εκανα αλλα δεν θελω και να παθεις αυτο που επαθα εγω οταν αρχισα να ρωταω

αγχος πως θα γινει τι και πως και αμαν τι μπορει να κανω λαθος.)
Σου συστηνω ομως να καθησεις μονος σου να διαβασεις πολλα σε ειδικευμενα sites ή βιβλια και μετα αφου παρεις μια πρωτη γευση ΜΕΤΑ,λεω, να ψαχνεις να μαθεις και να ανταλλαξεις αποψεις με τον καθενα αγνωστο που δεν ξερεις τι κανει και πως.
Με αγαπη,υπομονη και δημιουργικο αγχος θα φτιαξεις ο,τι θελεις εσυ και οπως το θελεις.
ειπα πολλα,sorry.