Η Ιστορία απο την αρχή: στο μικρό μου ενυδρείο είχα δυο κογκολέζους και ενα γλύφτη. Αγοράζοντας το καινούριο και μεγαλύτερο ενυδρείο (180 lt JUWEL)και με την βοήθεια και συμβουλή του υπευθύνου του pet απο τον οποίο αγοράζω και τα ψάρια μου, μετέφερα το νερό απο το παλιό μου μικρό ενυδρείο στο νέο μεγαλύτερο. Αφού συμπλήρωσα με νερό βρύσης τα λίτρα που υπολείπονταν έριξα aquatan (βελτιωτικό νερού) και nitrivec (biostarter) στις ποσότητες που πρέπει. Εκεί βεβαίως μετέφερα και τους κογκολέζους με τον γλυφτη που προσαρμοστήκανε και τρέφονταν καθημερινά επι ένα μήνα. Αποφασίζω λοιπόν να απομακρίνω στο παλιό μικρό ενυδρείο τους κογκολέζους, να αφήσω τον γλύφτη στο μεγάλο ενυδρείο και να προσθέσω: 2 αμερικάνες κιχλίδες severum heros, 1 καρχαρία galaher, 1 κλόουν loats και 1 oscar. Το ενυδρείο έχει ως διακόσμηση 2 πλάτες απο σκλυρό φενιζόλ τύπου πέτρας της juwel, 1 μεγάλο ναυάγιο κομμένο στη μέση, 1 κοχίλι που ανοιγοκλείνει με αεραντλία, 2 πλαστικά φυτά, 1 πέτρα και φυσαλίδες (Δες φωτο). Περιμένω απαντήσεις – συμβουλές απ'όλους. Ευχαριστώ….
|