Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #4  
Παλιά 19-11-07, 09:42
Το avatar του χρήστη lingistis
lingistis Ο χρήστης lingistis δεν είναι συνδεδεμένος
Συντονιστής
 
Εγγραφή: 13-09-2007
Περιοχή: ΦΛΩΡΙΝΑ
Μηνύματα: 1.421
Προεπιλογή

Τι μαγειρική σόδα θα τι βρεις σε όλα τα σούπερ μάρκετ σε φακελάκια ή μικρά βαζάκια (δες κοντά στα μπαχαρικά) και είναι φτηνή. Ξεκίνα με λίγη ποσότητα πχ. ένα τέταρτο του κουταλιού του γλυκού σε ένα κουβά 10 λίτρων και σε κάθε αλλαγή νερού αυξάνεις σιγά σιγά τη δόση για να μην έχεις απότομες αλλαγές στο pH (θες περίπου 0.3 μονάδες το πολύ αύξηση τη φορά). Νομίζω ότι τελικά με ένα κοφτό κουταλάκι του γλυκού ανά 10 λίτρα νέου νερού θα είσαι καλά. Τώρα από άποψη χημείας τα buffer δεν πρέπει να αυξάνουν το pH αλλά να το κρατούν εκεί που είναι, γιαυτό έχεις μεγάλες τιμές Kh…. τι λένε οι χημικοί?
__________________
Γιάννης
Αν δεν βρέξεις σαλόνι... mbuna δεν πιάνεις!!!
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01264 seconds with 10 queries