Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από mmbuna
Η 'πατάτα' με τον συνδιασμό mbuna/haps είναι η μικρώτερη από αυτές που φαίνεται να έχουν γίνει!
Με τυχαία σειρά γράφω τι με χαλάει εμένα (που φυσικά μπορείς να τα γράψεις όλα και να συνεχίσεις τον χόμπυ σου όπως σου γουστάρει... )
1) Το ότι αγόρασες οτιδήποτε που έγραφε MIX χωρίς να ξέρει ούτε ο θεός ο ίδιος τι είναι!
2) Τα Saulosi σου κάλλιστα μπορεί να είναι πορτοκαλί, τα Saulosi Coral Red όπως αποκαλούνται, αλλά μπορεί και να είναι απλά τα Θυληκά (χωρίς αρσενικά, τα οποία είναι ριγέ μπλε/θαλλασί) του απλού Pseudotropheus Saulosi.
3) Φαίνεται ότι πολύ μεγάλα ξύλα στο ενυδρείο, τα οποία θέλουνε ΠΕΤΑΜΑ γιατί μαλακώνουν το νερό και με τις αφρικάνες θέλεις σκληρότητες πάνω απο 10dKH!
4) Το χαλίκι επίσης πρέπει να κάνει παρέα στα ξύλα και να φύγει.
5) Χρειάζεσαι πολλές μα πάρα πολλές ακόμα πέτρες, ειδικά αν μείνεις με mbuna & haps!
Δεν θέλω να σου κόψω την φόρα, αλλά... αυτα είναι τα βασικά -κατ'εμέ πάντα- και μετά βλέπουμε....
|
3) δεν υπαρχουν ξυλα μεσα στο ενυδρειο
4) το χαλικι ειναι ψιλο στο μεγαλυτερο μερος του ενυδρειου. να βγει δεν υπαρχει περιπτωση γιατι θα πρεπει να γινουν ΟΛΑ ανω κατω παλι. να μπει αμμος απο πανω μεχρι να καλυφθει τελειως το χαλικι γινεται.
5) το ερχομενο σαββατοκυριακο θα μαζεψω πολλες απο την παραλια της Κινετας.
Δε μου κοβετε η φορα μην ανυσηχεις