Για να μην ανοίγω καινούριο ποστ ρωτάω εδώ.
Πώς κάνουμε χρησιμοποίηση του σκόρδου στην τροφή που είναι φυλλαράκια?? Διάβασα ότι λιώνουμε το σκόρδο σε γουδί, και το βάζουμε στα φυλλαράκια και αποροφάνε αυτό το ζουμί και το ρίχνουμε. Είναι όντως έτσι? Εγώ δεν έχω γουδί. Προσπάθησα να το λιώσω σε ένα πιατάκι, το έλιωσα όσο μπορούσα και έριξα τα φυλλαράκια να αποροφήσουν ότι μπορούν,και μετά τα έριξα μέσα. Βέβαια η δουλειά έγινε λίγο κουλουβάχατα αλλά πιστεύω ότι κατάφερα να τα ταίσω και λίγο σκόρδο.
Πως ακριβώς γίνεται? Τι κάνω λάθος?? Πόσο σκόρδο πρέπει να λιώσουμε? Μήπως θα ήταν ευκολότερο να έβαζα μέσα ένα σκόρδο να το τσιμπολογούσαν λίγο και μετά να το έβγαζα?

(gappy-platty και κόρυ έχει το ενυδρείο από ψάρια).