Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από mmbuna
Δεν έχω ιδέα που το πας, απλά προσπαθώ να απαντήσω την αρχική σου ερώτηση του 'αναγνωριση είδους'. Αν έχει αλλάξει το θέμα του thread, sorry είμαι εκτός. Αν οχι, τότε βοήθα γιατί μ'έχασες με τα μπασταρδεμένα ακριβά και σπάνια πουλιά που αναίφερες!?
Αν τα είδη των ψαριών που έδειξες, δεν είναι σε λίστα -ακόμα- (γιατί... λέμε τώρα.... ίσως εμπείπτουν σε μιά νέα κατηγορία όπως τα καρδερινοκαναρα, ή οι μούλοι ας πούμε, αλλά στο αντιστοιχο του mbuna όμως), τότε, τι, πως, και ποιός να τα αναγνωρίσει?
Μόνο εσύ θα μας πεις τότε τι είναι και πως τα έφτιαξες (μπαστάρδεψες).
Λοιπόν, τι είναι Καρδερινοκάναρα, η Καναρινοκαρδερίνες ? 
|
καταρχην εαν τα ειδες καλα μορφολογικα ειναι pseudotropheus το χρωμα εαν δεν τεριαζει με καπιο απο τα ειδη των καταλογων δεν το ξερω γι'αυτο ζητησα βοηθεια ,κατα δευτερων δεν ασχολουμε με αναπαραγωγες δεν ειναι ο αυτοσκοπος μου και τρίτων τα ειδη που αποκαλης (μπασταρδα ανηκουν στην ιδια σηνομοταξια ,δηλαδη με αυτη την λογικη το 95% το σκυλιων πρεπει να πεθανει γιατι εινα διασταυροσης ,πολυ χιτλερικο μου ακουγετε με την αρια φυλη τα ψαρακια δεν μασ φτενε σε τιποτα εαν τα διασταυρωσανε με καπια αλλα απο το ειδιο ειδος και την ειδια οικογενεια δεν ειναι μεταλαγμενα δεν χρειαζετε να τα χαρακτηριζουμε ετσι χομπυ κανεις δεν προσπαθεις να σωσεισ το τελευτεο ειδος στον πλανητη.