Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #27  
Παλιά 24-08-07, 12:58
Το avatar του χρήστη crazyio
crazyio Ο χρήστης crazyio δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member
 
Εγγραφή: 18-07-2005
Περιοχή: Χαλκίδα
Μηνύματα: 1.955
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην crazyio
Προεπιλογή

Το πρόβλημα ευτυχώς λύθηκε …..
Το «σωληνάκι» αυτό είναι προέκταση του κάδου… έχει μια φλάντζα για στεγανοποίηση αλλά δεν μπορεί να διακρίνει κανείς πως έχει και …βόλτες!!
Μου το έλεγε ο sir….αλλά δεν φανταζόμουν πως υπάρχουν βόλτες λόγο του ότι περιστρέφεται για να το έχεις στην θέση που σε βολεύει να φεύγει ο σωλήνας (λάστιχο) προς το ενυδρείο …
Μάλλον δεν πρέπει να ήταν τόσο καλά βιδωμένο εξ΄ αρχής και είχε έρθει η ώρα του να τρέξει. Με μια στροφή έσφιξε και όλα μια χαρά..
ΠΡΟΣΟΧΗ σε όποιον αποφασίσει να σφίξει τον εν λόγο σωλήνα στο φίλτρο του.
Δεν πρέπει να τον «καργάρει» γιατί τότε θα ακούσει ένα πολύ όμορφο «κρακ» από τον κάδο με πολύ άσχημα και ανεπανόρθωτα αποτελέσματα!

Όσο αφορά το θέμα της εγγύησης, ρώτησα το κατάστημα αγοράς και έμαθα.
«φέρε το από δω να το στείλουμε στην αντιπροσωπία για επισκευή ή αντικατάσταση»
Λογικό σαν απάντηση μεν, παράλογο σαν απάντηση για ενυδρειακό εξοπλισμό δε.
Φυσικά και δεν φταίει το εκάστοτε κατάστημα γιατί το θέμα εγγύησης τουλάχιστον ακολουθεί την πολιτική της κάθε εταιρίας.
Πόσοι έχουμε «καβάτζα» δεύτερο φίλτρο όμοιο ή τουλάχιστον άξιο να αντικαταστήσει το κυρίως φίλτρο μας και να «φιλοξενήσει» το βιολογικό μας υλικό όσο το φίλτρο μας θα βρίσκεται στην «αντιπροσωπία» ?
Ίσως οι εταιρίες εξοπλισμού να έπρεπε να είναι κάπως πιο ευέλικτες όσο αφορά το θέμα της εγγύησής τους.
Προσωπικά θα διέθετα 20-30 ευρώ παρά πάνω για ένα φίλτρο που θα είχε άμεση αντικατάσταση ανταλλακτικού μέσω του καταστήματος αγοράς παρά να κινδυνεύω να χαθούν τα πάντα από μια τυχών βλάβη ή καθυστέρηση όπως στην προκειμένη περίπτωση.

Ανδρέα, σε ευχαριστώ πολύ για την εξυπηρέτηση- λύση που μου πρότεινες στο πρόβλημά μου. Ευτυχώς δεν θα χρειαστεί να μπούμε σε τέτοιες διαδικασίες.
Πάντως, το φίλτρο για το οποίο συζητήσαμε, κατά 99% όταν έρθει η παραγγελία σου θα το πάρω για να είμαι και 100% καλυμμένος σε επόμενη αναποδιά αλλά και γιατί όπως είπα δεν είμαι διατεθειμένος να μείνω για πάντα στα 120 λίτρα….
__________________

Ιωσάς
Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something.

I guess Ill always be a soldier of fortune....
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01631 seconds with 10 queries