Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από caverman
Εκτός από τα καλώδια και τα βισματάκια που δεν κάνουν μόνο 5€ προφανώς κάνει και τον τελικό προγραμματισμό.
Παρόλο το αναλυτικό υπόμνημα και τις οδηγίες με μια απλή αναζήτηση θα διαπιστώσετε ότι οι περισσότεροι που τον αγοράζουν μετά "ψάχνονται".
Και επειδή καλό είναι το DIY αλλά μόνο αν πιάνει και λιγάκι το χέρι του καθενός, προφανώς το κατάστημα απευθύνεται σε όλους τους υπόλοιπους που δεν πιάνει καθόλου το χεράκι τους παρέχοντας ολοκληρωμένη υπηρεσία. (και καλά κάνει)
Caverman
|
φιλε μου δεν θα διαφωνησω μαζι σου αλλα στον προγραμματισμο υπαρχουν καποια πραγματα τα οποια πρεπει να τα προγραμματισεις ο ιδιος συμφωνα με τη θερμοκρασια του χοροου η να τα αλλαζεις καθε τοσο πχ και εγω θα θελα να ανοιγουν τα ανεμηστηρακια στους 26,5 και τον πρωτο καιρο ετσι το δουλευα αλλα τωρα πλεον ειναι αδυνατο να κατεβει τοσο πολυ η θερμοκρασια οποτε το πηγα 27 και τις τελευταιες μερες 27,5....γενικα δεν νομιζω οτι αντε στον προγραμματιζει και αλλος και δεν τον πειραζεις ποτε....
θα συμφωνησω μαζι σου οτι ολοι ψαχνονται πρωτος και καλυτερος εγω ψαχνομουν αλλα ολοι βρισκουν απαντησεις και ολοι τελικα το φτιαχνουν καλυτερα να ψαχνεσαι μαθαινεις κιολας....α και οποιος θα εχει βαλει ανεμηστηρακια στο καπακι του και τα εχει συνδεσει με μετασχηματιστες κτλ δεν μπορω να πιστεψω πως δεν ξερει να γυμνωσει 5 καλωδια και να σφυξει 5 βιδες..
συμφωνω παντως οτι το να δινει το μαγαζι ολοκληρωμενη υπηρεσια ειναι πολυ καλο αλλα δεν ξερω ποσο αποδοτικο ειναι σε καποια πραγματα-υπαρχουν και μαγαζια που αν εχεις ενα ενυδρειο απλα για μοστρα στο γραφειο σου ερχονται και σου κανουν και αλλαγες αλλα δεν νομιζω να το κανουν σωστα...